crtamOrasi Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 1 minute ago, ToniAdams said: Džeko car Prosle sezone nas je sam izneo iz grupa. Inace, glavni utisak mi je koliki je Plzen u stvari krs. Ovo sto oni igraju nije fudbal.
number_9 Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Igrao sam neki tiket, pa gledam Man utd. Meni je potpuno nejasno kako je Lukaku davao onoliko golova u Evertonu. Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
assignment Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Dobra tekma u Minhenu, Ajaks se bas rastrcao, svidja mi se ovo, Tadic odlican
Weenie Pooh Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Komandant Baily naređuje zadnjoj liniji da se pomeri napred, niko ga ne jebe dva posto, završio čovek pet metara ispred ostatka odbrane kad je krenula lopta.
Weenie Pooh Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 7 minutes ago, number_9 said: Igrao sam neki tiket, pa gledam Man utd. Meni je potpuno nejasno kako je Lukaku davao onoliko golova u Evertonu. Trenirao ga Martinez.
Giggsy Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Kratercina na desnoj strani u odbrani svaki put kad napadnu
number_9 Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Bez obzira. Čovek se sapliće svaki put kad krene u dribling. First touch mu je užasan. Trenirao ga Martinez.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Miljenko Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Jos jedan zicer promasise. Na kraju ce ih stici kazna.
mlatko Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 U Moskvi ponoc, pa nije se moglo igrati u 7? ludilo, sutra kao radni dan. Nadam se da ce Real ispusiti I BajernInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
crtamOrasi Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 I jos bolje - Benfica. Najveci smaraci poznatog kosmosa.
Recommended Posts