October 2, 20186 yr 1 minute ago, ToniAdams said: Džeko car Prosle sezone nas je sam izneo iz grupa. Inace, glavni utisak mi je koliki je Plzen u stvari krs. Ovo sto oni igraju nije fudbal.
October 2, 20186 yr Igrao sam neki tiket, pa gledam Man utd. Meni je potpuno nejasno kako je Lukaku davao onoliko golova u Evertonu. Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
October 2, 20186 yr Komandant Baily naređuje zadnjoj liniji da se pomeri napred, niko ga ne jebe dva posto, završio čovek pet metara ispred ostatka odbrane kad je krenula lopta.
October 2, 20186 yr 7 minutes ago, number_9 said: Igrao sam neki tiket, pa gledam Man utd. Meni je potpuno nejasno kako je Lukaku davao onoliko golova u Evertonu. Trenirao ga Martinez.
October 2, 20186 yr Bez obzira. Čovek se sapliće svaki put kad krene u dribling. First touch mu je užasan. Trenirao ga Martinez.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
October 2, 20186 yr U Moskvi ponoc, pa nije se moglo igrati u 7? ludilo, sutra kao radni dan. Nadam se da ce Real ispusiti I BajernInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk