Giggsy Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Vec vidim kakve cu nocne more imati posle treceg i cetvrtog kola
Pokojni Ruxin Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 2 minutes ago, John Coltrane said: Nisam video Ne postoji toliko ofsajda na ovom svetu da se može nadoknaditi ono skandalozno guranje klopa prošle godine, ali ako ih grize savest pa sad kompenzuju...i treba!
Zico Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 City je toliko para potrosio na bekove da bi im sad Laporte igrao jednog. Meni se cini da je bio ofsajd, nisam siguran jer su samo jednom ponovili tu situaciju, jedan gulag samo za redatelje fudbalskih prenosa. Da, steta sto onaj sut Kuma nije zavrsio u golu.
Zico Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Da nije dajverska pickica lepo bi dao gol, ovako je morao da padne, mrs.
Giggsy Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 56 minutes ago, Jeremija said: Ocekivano, jedino sam mislio da ce Martial umeso Alexisa. Scholesy ostar opet, malopre rekao da Mourinho sramoti klub i da mu je cudno sto nije leteo posle West Hama.
Bustin Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 20 minutes ago, Giggsy said: Ocekivano, jedino sam mislio da ce Martial umeso Alexisa. Scholesy ostar opet, malopre rekao da Mourinho sramoti klub i da mu je cudno sto nije leteo posle West Hama. Opa... Najjači tim. Imao sam osećaj da će se murinjo fokusirati na opstanak u ligi.
kipo Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 3 minutes ago, Bustin said: Opa... Najjači tim. Jedino čime Junajted raduje u protekla dva mjeseca jeste što je Šo redovan u toj grupi najjačih
Recommended Posts