W.F.C. Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 I krecemo, idemo, drugo kolo, nova uzbudjenja... verujem da Aca info ima bar tri spremljene verzije uvoda u prenos s Parka princeva, sad samo da se odluci za najkvalitetniju... Najebali smo ga
Giggsy Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 I na kraju, koja je fora sa ovim promenama termina, kad od osam utakmica samo dve pocinju u 7
Pokojni Ruxin Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 I dalje nas kradu ovi pokvareni evropljani
Lancia Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 3 minutes ago, Ruxin said: I dalje nas kradu ovi pokvareni evropljani pusti to, jel kontrolisete igru¿
Miljenko Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Dadose nekako gol, no ko jos daje povratni pas, na 5 metara od gola.
Pokojni Ruxin Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Just now, Miljenko said: Dadose nekako gol, no ko jos daje povratni pas, na 5 metara od gola. Pa nije ti ovo liverpulova hoću da budem poznata™ ofanzivna linija. Kolektiv na prvom mestu!
Miljenko Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Dodajes loptu, kada ti je saigrac sam, a ne kada je okruzen sa 3 igraca. Imate srece sto Hoffenheim nikada nije pridavao previse paznje odbrani (sto je naravno plus kod mene).
Miljenko Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 (edited) Sterling savrseno istrci kontru i upropasti sve uzasnom realizacijom. Edited October 2, 2018 by Miljenko
Pokojni Ruxin Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Nije to saigrač, to je kun. Sane je prepoznao da će biti promptno kažnjeni čim su ga okružili samo trojicom.
John Coltrane Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 29 minutes ago, Ruxin said: I dalje nas kradu ovi pokvareni evropljani 21 minutes ago, Zico said: Cini mi se da je Sane bio u ofsajdu.
Recommended Posts