kipo Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Naravno da nije "gađao ruku“, šta vam pada na pamet. Častio Skomina i prilično usrao utakmicu, sad pritiska nema, kontre nema, ničega nema. Bas kontam to li je razlog sto je Tot konkretniji ovih 15-ak min
Calavera Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 (edited) 6 minutes ago, stoka said: Ma, znamo, ali to umanjuje draž ... mislio sam na komentatore na areni, ali i vi me malo cudite Edited June 1, 2019 by Calavera
Mindaugas Žukauskas Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 10 minutes ago, John Coltrane said: @Mindaugas Žukauskas Tebe bas zulja taj penal?! Ovde se lopta od Sisokove sise odbila u ruku. Ma gde me žulja, mrskija mi je ekipa koja sadrži 1 Nejmara čak i od Junajteda. Somina je znao da ako ne dune ovo večeras, biće raznih komentara upravo na taj pariski penal. Inače, jeste lopta prvo pogodila Sisoka u sisu, ali ruka mu je way too raširena, čak i pokazuje njome nešto.
Zico Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 (edited) 3 minutes ago, ackonish said: Penal? Sent from my SM-G965F using Tapatalk A sta kao nije???? Zivelo moderno sudjenje. Edited June 1, 2019 by Zico
radisa Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Just now, Mindaugas Žukauskas said: ali ruka mu je way too raširena, čak i pokazuje njome nešto. Da, ruka je u neprirodnom položaju, kada lopta sklizne... Izgleda kao da ju je štopovao... Zato je i svirao... Svakako, sranje, voleo bih da nije...
Meazza Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Sta li po vama znaci neprirodan polozaj da mi je samo znati. Ako covek skoci on mora da podigne ruke. Cak i Supermen tako skace.
Mindaugas Žukauskas Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 5 minutes ago, levi said: steward u fazonu, ako baš moram da je pipam
levi Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 (edited) nije skočio, podigao je ruku da rasporedi saigrače svejedno nije penal kada ga prvo pogodi u neki drugi deo tela pa u ruku Edited June 1, 2019 by levi
Bogotac Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Pih,da nije finale,pa ajde,ovakav penal u finalu. Kane jedva hoda,daj Mouru.
levi Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 jeste zajeb sa Kaneom ako nije spreman. danak neiskustvu
Recommended Posts