June 1, 20195 yr 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Naravno da nije "gađao ruku“, šta vam pada na pamet. Častio Skomina i prilično usrao utakmicu, sad pritiska nema, kontre nema, ničega nema. Bas kontam to li je razlog sto je Tot konkretniji ovih 15-ak min
June 1, 20195 yr 6 minutes ago, stoka said: Ma, znamo, ali to umanjuje draž ... mislio sam na komentatore na areni, ali i vi me malo cudite Edited June 1, 20195 yr by Calavera
June 1, 20195 yr 10 minutes ago, John Coltrane said: @Mindaugas Žukauskas Tebe bas zulja taj penal?! Ovde se lopta od Sisokove sise odbila u ruku. Ma gde me žulja, mrskija mi je ekipa koja sadrži 1 Nejmara čak i od Junajteda. Somina je znao da ako ne dune ovo večeras, biće raznih komentara upravo na taj pariski penal. Inače, jeste lopta prvo pogodila Sisoka u sisu, ali ruka mu je way too raširena, čak i pokazuje njome nešto.
June 1, 20195 yr 3 minutes ago, ackonish said: Penal? Sent from my SM-G965F using Tapatalk A sta kao nije???? Zivelo moderno sudjenje. Edited June 1, 20195 yr by Zico
June 1, 20195 yr Just now, Mindaugas Žukauskas said: ali ruka mu je way too raširena, čak i pokazuje njome nešto. Da, ruka je u neprirodnom položaju, kada lopta sklizne... Izgleda kao da ju je štopovao... Zato je i svirao... Svakako, sranje, voleo bih da nije...
June 1, 20195 yr Sta li po vama znaci neprirodan polozaj da mi je samo znati. Ako covek skoci on mora da podigne ruke. Cak i Supermen tako skace.
June 1, 20195 yr nije skočio, podigao je ruku da rasporedi saigrače svejedno nije penal kada ga prvo pogodi u neki drugi deo tela pa u ruku Edited June 1, 20195 yr by levi