June 1, 20195 yr Just now, Mindaugas Žukauskas said: Ako smem da pitam, zašto ovo nije penal? Veći penal svakako nego za ManUtd u Parizu. +1
June 1, 20195 yr 1 minute ago, radisa said: Pa jebi ga, jeste bila ruka, rukom je skroz proenio prvac... Samo je glupo što je Mane gađao u ruku da dobije penal... Glupo da ne može biti gluplje... Kako ga je to Mane gadjao u ruku kad mu se na nju odbila od ramena?
June 1, 20195 yr @Mindaugas Žukauskas Tebe bas zulja taj penal?! Ovde se lopta od Sisokove sise odbila u ruku.
June 1, 20195 yr Just now, John Coltrane said: @Mindaugas Žukauskas Tebe bas zulja taj penal?! Ovde se lopta od Sisokove sise odbila u ruku. A onda ju je uštopovao rukom...
June 1, 20195 yr 1 minute ago, Aleksandar88 said: Kako ga je to Mane gadjao u ruku kad mu se na nju odbila od ramena? nije ga gađao. to pravilo pravilo se još ne primenjuje pošto ga je prvo pogodio u telo, ne može da bude penal, ne znam šta su gledali u VAru
June 1, 20195 yr 2 minutes ago, radisa said: Držite ruke iza ledja u svojih 16 odbrana se ionako ne igra rukama! +1
June 1, 20195 yr 1 minute ago, radisa said: A onda ju je uštopovao rukom... Pa kako je mogao da kontrolise loptu posle odbitka?
June 1, 20195 yr 1 minute ago, levi said: nije ga gađao. to pravilo pravilo se još ne primenjuje pošto ga je prvo pogodio u telo, ne može da bude penal, ne znam šta su gledali u VAru Ma meni ovo uopste nije penal, ali mislim da Mane nije gadjao ruku nego je ubacivao loptu.