radisa Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Ako smem da pitam, zašto ovo nije penal? Veći penal svakako nego za ManUtd u Parizu. +1
Aleksandar88 Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 1 minute ago, radisa said: Pa jebi ga, jeste bila ruka, rukom je skroz proenio prvac... Samo je glupo što je Mane gađao u ruku da dobije penal... Glupo da ne može biti gluplje... Kako ga je to Mane gadjao u ruku kad mu se na nju odbila od ramena?
radnik Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Tott. je navikao da gubi ove sezone u CL tako da je ovo odluka u njihovu korist.
John Coltrane Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 @Mindaugas Žukauskas Tebe bas zulja taj penal?! Ovde se lopta od Sisokove sise odbila u ruku.
radisa Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Just now, John Coltrane said: @Mindaugas Žukauskas Tebe bas zulja taj penal?! Ovde se lopta od Sisokove sise odbila u ruku. A onda ju je uštopovao rukom...
levi Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 1 minute ago, Aleksandar88 said: Kako ga je to Mane gadjao u ruku kad mu se na nju odbila od ramena? nije ga gađao. to pravilo pravilo se još ne primenjuje pošto ga je prvo pogodio u telo, ne može da bude penal, ne znam šta su gledali u VAru
pbg12345 Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 2 minutes ago, radisa said: Držite ruke iza ledja u svojih 16 odbrana se ionako ne igra rukama! +1
John Coltrane Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 1 minute ago, radisa said: A onda ju je uštopovao rukom... Pa kako je mogao da kontrolise loptu posle odbitka?
Jeremija Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 (edited) Matip dobio dozvolu da radi šta hoče... Edited June 1, 2019 by Jeremija
Aleksandar88 Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 1 minute ago, levi said: nije ga gađao. to pravilo pravilo se još ne primenjuje pošto ga je prvo pogodio u telo, ne može da bude penal, ne znam šta su gledali u VAru Ma meni ovo uopste nije penal, ali mislim da Mane nije gadjao ruku nego je ubacivao loptu.
Recommended Posts