Weenie Pooh Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 A posle ono kad je podigao loptu preko Kimpembea na gol-aut liniji i asistirao Salahu Stukiju za laganih 3-1 šutirao iz mrtvog ugla kroz noge golmanu i pored gola?
Pantelija jr Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Čini mi se da je ponovljeni snimak iz jednog ugla pokazao da je golman to branio, ali ne mijenja činjenicu da je Sadio zasađen sa sebične strane...
Cane Vukic Prebranac Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 12 hours ago, Zlurad said: Meni je apsolutno nestvarno da Liverpool protiv PSG-a odigra ovako. Neimar Jr, Mbape, DiMaria pomenuti 5 puta za 95 minuta. Primio Liverpool 2 gola iz jedina 2 suta u okvir gola al ja stvarno ne znam sta Tuhel radi sa napadom od 600 miliona. Ja sam napisao ranije u nekoj temi, Salah se resetovao na fabricka podesavanja. Није довољно само имати напад од 600 милиона. Мислим јесте да одереш Дижон, Генгам и Сент Етјен. Али за игру "with the bog boys" им треба систем и стрпљење. Тухел је добар тренер, али Клоп је за њега учитељ и даље.
copkillah Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 3 hours ago, Pantelija jr said: Čini mi se da je ponovljeni snimak iz jednog ugla pokazao da je golman to branio, ali ne mijenja činjenicu da je Sadio zasađen sa sebične strane... Meni je potpuno bilo fudbalski i okej da posle toga šutira, bilo to rezonski ili ne. Zaslužio je
Miljenko Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Ko ovo sudi u Amsterdamu? Dva rvacka zahvata igraca gostiju, za zaustavljanje kontre, bez zutih kartona.
fandorin Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Kako to da je Tadić kapiten Ajaksa? Mislim, letos je stigao, a ima na terenu raznih, nekih igrača, npr. Huntelar.
mlatko Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Cudno malo ali holandjani ga znaju vec poprilicno posle 4 godine sluzenja u Gronigsenu i Twenteu. Ide dobro.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Miljenko Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Oba ranija meca odlicna za gledanje; puno sansi, a i golova na kraju.
Jeremija Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Sramota je koliko je odbrana nesigurna kad ne igramo Felainija...
renne Posted September 19, 2018 Author Posted September 19, 2018 ala su se raspucale ekipe, ne možeš ispratiti golove
Recommended Posts