Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 18/19

renne

Šampion?  

46 members have voted

1. 1. Ko će uzeti ušatog(tm)?

• Tottenham
    • Liverpool
    • Baš me briga, gledaću samo po navici
    • Ne samo da me je baš briga, nego ne mogu ni da gledam, koliko me baš briga ko će pobedti

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/01/19 at 20:30

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, 189- said:

kako je saqiri smesan

saquiri i robertson kombinuju... Flashback iz championshipa...

Bobi :hail:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

384

• John Coltrane

299

• renne

256

• radisa

232

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

radisa hvala, videh ovaj gol :D promesao ih fino Firmino.

Posted

Firmino i Sturridge jedini neraspoloženi posle utakmice, obojicu brine ih što rival daje golove :D 

Super utakmica za gledanje, iako su PSG i pre svega Tuchel razočarali. Hendo MOTM. 

Posted
Just now, Weenie Pooh said:

Firmino i Sturridge jedini neraspoloženi posle utakmice, obojicu brine ih što rival daje golove :D 

Super utakmica za gledanje, iako su PSG i pre svega Tuchel razočarali. Hendo MOTM. 

Ja sam gledao samo drugo poluvreme, meni je utisak kako su starac Milner i invalid Hendo držali sredinu... Nestvarno kako su sve stizali i sve zatvarali... :hail:

Posted

Tuhel je navikao da ga na Anfieldu prima u 90+minutu, drzi covek do tradicije :tongue:

Posted

Isto je bilo i u prvom, Henderson ne bi smeo da se vraća na klupu. Neka se Keita malo rotira sa Wijnaldumom i Milnerom.

Zato Salah i Mane očajni, posebno Egipćanin. Neverovatno mi je da imaju skor 6-0-0 od početka sezone a da on ovako ošljari.

Posted
10 minutes ago, Weenie Pooh said:

Isto je bilo i u prvom, Henderson ne bi smeo da se vraća na klupu. Neka se Keita malo rotira sa Wijnaldumom i Milnerom.

Zato Salah i Mane očajni, posebno Egipćanin. Neverovatno mi je da imaju skor 6-0-0 od početka sezone a da on ovako ošljari.

U stvari, gledajući kraj prošle sezone, Liverpool igra dosta lošijie, kao ceo tim, a opte su na 6-0-0... Ako ikad ponovo zaigraju kao prošle godine, pred kraj sezone, biće nestvarno...

Raduje što se Stuki vratio, samo da potraje... Šakira je realno za kupove i ništa više...

Posted

Od mogućnosti da ne nabavimo kartu na vreme? Pa onako...

Posted
Just now, Weenie Pooh said:

Od mogućnosti da ne nabavimo kartu na vreme? Pa onako...

cccc ako nisi i netješ

Posted

I ja kažem :sad: 

79 min: PSG knock the ball around at a leisurely pace in their own half. Liverpool watch them, perhaps wondering whether this is some hi-falutin’ subterfuge or are the visitors really this lame?

Posted

Meni je apsolutno nestvarno da Liverpool protiv PSG-a odigra ovako. Neimar Jr, Mbape, DiMaria pomenuti 5 puta za 95 minuta. Primio Liverpool 2 gola iz jedina 2 suta u okvir gola al ja stvarno ne znam sta Tuhel radi sa napadom od 600 miliona. Ja sam napisao ranije u nekoj temi, Salah se resetovao na fabricka podesavanja.