radisa Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 1 minute ago, 189- said: kako je saqiri smesan saquiri i robertson kombinuju... Flashback iz championshipa... Bobi
radnik Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 radisa hvala, videh ovaj gol promesao ih fino Firmino.
Weenie Pooh Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Firmino i Sturridge jedini neraspoloženi posle utakmice, obojicu brine ih što rival daje golove Super utakmica za gledanje, iako su PSG i pre svega Tuchel razočarali. Hendo MOTM.
radisa Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Just now, Weenie Pooh said: Firmino i Sturridge jedini neraspoloženi posle utakmice, obojicu brine ih što rival daje golove Super utakmica za gledanje, iako su PSG i pre svega Tuchel razočarali. Hendo MOTM. Ja sam gledao samo drugo poluvreme, meni je utisak kako su starac Milner i invalid Hendo držali sredinu... Nestvarno kako su sve stizali i sve zatvarali...
radnik Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Tuhel je navikao da ga na Anfieldu prima u 90+minutu, drzi covek do tradicije
Weenie Pooh Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Isto je bilo i u prvom, Henderson ne bi smeo da se vraća na klupu. Neka se Keita malo rotira sa Wijnaldumom i Milnerom. Zato Salah i Mane očajni, posebno Egipćanin. Neverovatno mi je da imaju skor 6-0-0 od početka sezone a da on ovako ošljari.
radisa Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 10 minutes ago, Weenie Pooh said: Isto je bilo i u prvom, Henderson ne bi smeo da se vraća na klupu. Neka se Keita malo rotira sa Wijnaldumom i Milnerom. Zato Salah i Mane očajni, posebno Egipćanin. Neverovatno mi je da imaju skor 6-0-0 od početka sezone a da on ovako ošljari. U stvari, gledajući kraj prošle sezone, Liverpool igra dosta lošijie, kao ceo tim, a opte su na 6-0-0... Ako ikad ponovo zaigraju kao prošle godine, pred kraj sezone, biće nestvarno... Raduje što se Stuki vratio, samo da potraje... Šakira je realno za kupove i ništa više...
Weenie Pooh Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Od mogućnosti da ne nabavimo kartu na vreme? Pa onako...
renne Posted September 18, 2018 Author Posted September 18, 2018 Just now, Weenie Pooh said: Od mogućnosti da ne nabavimo kartu na vreme? Pa onako... cccc ako nisi i netješ
Weenie Pooh Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 I ja kažem Quote 79 min: PSG knock the ball around at a leisurely pace in their own half. Liverpool watch them, perhaps wondering whether this is some hi-falutin’ subterfuge or are the visitors really this lame?
Baldrick S. Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Meni je apsolutno nestvarno da Liverpool protiv PSG-a odigra ovako. Neimar Jr, Mbape, DiMaria pomenuti 5 puta za 95 minuta. Primio Liverpool 2 gola iz jedina 2 suta u okvir gola al ja stvarno ne znam sta Tuhel radi sa napadom od 600 miliona. Ja sam napisao ranije u nekoj temi, Salah se resetovao na fabricka podesavanja.
Recommended Posts