September 18, 20186 yr 1 minute ago, 189- said: kako je saqiri smesan saquiri i robertson kombinuju... Flashback iz championshipa... Bobi
September 18, 20186 yr Firmino i Sturridge jedini neraspoloženi posle utakmice, obojicu brine ih što rival daje golove Super utakmica za gledanje, iako su PSG i pre svega Tuchel razočarali. Hendo MOTM.
September 18, 20186 yr Just now, Weenie Pooh said: Firmino i Sturridge jedini neraspoloženi posle utakmice, obojicu brine ih što rival daje golove Super utakmica za gledanje, iako su PSG i pre svega Tuchel razočarali. Hendo MOTM. Ja sam gledao samo drugo poluvreme, meni je utisak kako su starac Milner i invalid Hendo držali sredinu... Nestvarno kako su sve stizali i sve zatvarali...
September 18, 20186 yr Isto je bilo i u prvom, Henderson ne bi smeo da se vraća na klupu. Neka se Keita malo rotira sa Wijnaldumom i Milnerom. Zato Salah i Mane očajni, posebno Egipćanin. Neverovatno mi je da imaju skor 6-0-0 od početka sezone a da on ovako ošljari.
September 18, 20186 yr 10 minutes ago, Weenie Pooh said: Isto je bilo i u prvom, Henderson ne bi smeo da se vraća na klupu. Neka se Keita malo rotira sa Wijnaldumom i Milnerom. Zato Salah i Mane očajni, posebno Egipćanin. Neverovatno mi je da imaju skor 6-0-0 od početka sezone a da on ovako ošljari. U stvari, gledajući kraj prošle sezone, Liverpool igra dosta lošijie, kao ceo tim, a opte su na 6-0-0... Ako ikad ponovo zaigraju kao prošle godine, pred kraj sezone, biće nestvarno... Raduje što se Stuki vratio, samo da potraje... Šakira je realno za kupove i ništa više...
September 18, 20186 yr Author Just now, Weenie Pooh said: Od mogućnosti da ne nabavimo kartu na vreme? Pa onako... cccc ako nisi i netješ
September 18, 20186 yr I ja kažem Quote 79 min: PSG knock the ball around at a leisurely pace in their own half. Liverpool watch them, perhaps wondering whether this is some hi-falutin’ subterfuge or are the visitors really this lame?
September 18, 20186 yr Meni je apsolutno nestvarno da Liverpool protiv PSG-a odigra ovako. Neimar Jr, Mbape, DiMaria pomenuti 5 puta za 95 minuta. Primio Liverpool 2 gola iz jedina 2 suta u okvir gola al ja stvarno ne znam sta Tuhel radi sa napadom od 600 miliona. Ja sam napisao ranije u nekoj temi, Salah se resetovao na fabricka podesavanja.