Weenie Pooh Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 13 minutes ago, ArleKino said: Gol Meuniera je valjda ofsajd zbog učešća Cavanija u akciji. Jeste, ali bio je i Wijnaldum u ofsajdu pre prvog gola LFC.
ArleKino Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 1 minute ago, radisa said: Staridž osakatio golmana.. Ma ništa, sad će Pulđani poslije utakmice peticiju da se ponovi utakmica, a Stuki dobije tri utakmice.
Weenie Pooh Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Jao Stuki jebote... tri gola je trebalo da zabije do sada.
radisa Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Just now, Weenie Pooh said: Jao Stuki jebote... tri gola je trebalo da zabije do sada. Ovo ti je za sakaćenje golmana ili za ono posle... Sunce mu, mogao je da zabije koliko je hteo...
ArleKino Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Jeste, ali bio je i Wijnaldum u ofsajdu pre prvog gola LFC. Uključio sam se kasnije, šta zna bebče šta je noć Lige prvaka.
Weenie Pooh Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 O jebotebog Salah u drugom poluvremenu zajebao sve što je mogao, i evo sa poklonio gol ovoj parisko-šeičkoj šaci jada. Najgora utakmica koju je odigrao za LFC do sada, ulazi Šakira.
radisa Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Just now, radnik said: 2-2, ali ne gledam, los mi strim. http://topstreams.info/tv/tnt
189- Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 gledao liverpool sada i protiv tottenhama, glavni utisak mi je da je mane previse sebican, jel on bio takav i prosle sezone
radisa Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Just now, 189- said: gledao liverpool sada i protiv tottenhama, glavni utisak mi je da je mane previse sebican, jel on bio takav i prosle sezone Jeste... Sad je pre gola tako usrao sebičnošću... TAA, za dlaku... :(
Recommended Posts