Weenie Pooh Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 (edited) 4 minutes ago, radnik said: A VVD bomba u raklje zemlju? Sto golman skinu. Ali neverovatno je koliko su ranjivi iz kontri. Stižu nekako da pokrpe Milner i društvo za sada, jedva. Edited September 18, 2018 by Weenie Pooh
189- Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 psg mi deluje slabije nego prethodnih sezona. sredina im je bas kilava.
ArleKino Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Tottenham nevjerovatan u prekidima. Ne znam koji je fazon Pochu sa kravom i vozom kao objašnjenju za ostavljanje igrača kod kuće. Davinson Sanchez je uvijek pola gola za suparnike.
Weenie Pooh Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 1 minute ago, 189- said: psg mi deluje slabije nego prethodnih sezona. sredina im je bas kilava. Povređeno im je dosta igrača tu, Marquinhos izigrava zadnjeg veznog ali je više treći štoper trenutno.
Jeremija Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Just now, ArleKino said: Tottenham nevjerovatan u prekidima. Ne znam koji je fazon Pochu sa kravom i vozom kao objašnjenju za ostavljanje igrača kod kuće. Davinson Sanchez je uvijek pola gola za suparnike. Ja na 1-0 pred kraj otišao da spremim večeru, zaboravio da je ipak u pitanju Totenhem...
Weenie Pooh Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 1 minute ago, 189- said: pa ko im jos fali osim verrattija? Lass Diarra. Dva igrača, dva primljena gola
radnik Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 (edited) 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Lass Diarra. Dva igrača, dva primljena gola pucaju mi strimovi i dok trazim ete ... i 2-1 robertson asistira Edited September 18, 2018 by radnik
Weenie Pooh Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Nesrećni ADM će da preckne, Klop forsira desnu stranu zbog ležernog Neimara, pa Argentinac mora da pomaže i na Trentu i na Milneru i na Salahu. Na svojoj polovini LFC dosta nesiguran sa loptom, dovode sebe u nepotrebno komplikovane situacije. Za sada je Henderson uglavnom stizao da ispravi, ali moraće da se dozovu pameti da ne bi primili još dva-tri komada po sopstvenom receptu.
ArleKino Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Gol Meuniera je valjda ofsajd zbog učešća Cavanija u akciji.
Recommended Posts