April 15, 20196 yr 11 minutes ago, Zico said: Ja pomislio Seselj. +1 Šešelj je u stvari Fergi ПРОПО varijanta
April 16, 20196 yr Juve "kupuje" Tadica, nema jos Chielinija a i Mandzuka povredjen. glavni zadatak im je da Ajax odigra mrtvoInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
April 16, 20196 yr To je to, braco sa foruma koji volite ovaj klub. 4. mesto opasno klizi, a ovde nam treba cudo. Cudotvorca na golu imamo, on mora da brani kako ume, a zna se kako ume da uopste dobijemo neku sansu. Ali treba neko i gol dati Ole cesto pominjao Alexisa prethodnih dana, ne znam da li da se najezim ili obradujem tom vescu. Believe!
April 16, 20196 yr Čudo ste nedavno imali u Francuskoj, ne treba biti pohlepan. Dakle sad lepo Brexit, pa posle okretanje obavezama u prvenstvu i otimanje titule komšijama, inshallah.
April 16, 20196 yr Gledam interese vaskolikog fudbalskog fandoma, bre. Barsa u polufinalu, Ole over Pep, svi srećni, svi zadovoljni. Ceo svet da slavi i likuje osim pola Mančestera i pola Liverpula, dakle u totalu jedna blatnjava provincijalna bustinovska rupetina. (Plus Ruxin.)
April 16, 20196 yr 1 hour ago, Majo said: samo gledas svoje dupe и Копилцево, и моје, ту је негде и Цврле...
April 16, 20196 yr 1 minute ago, porucnik vasic said: и Копилцево, и моје, ту је негде и Цврле... Jeste, pa da me prijavi modovima, na napisano, 'samo gledas Porucnikovo dupe'
April 16, 20196 yr United: DDG; Jones, Lindelof, Smalling, Young (c); Fred, McTominay, Pogba; Lingard, Martial, Rashford