April 10, 20196 yr 12 minutes ago, John Coltrane said: Daj Marsijala sta cekas? Rekao je Ole da nije spreman za 90 min. SLi koji kurac nije za daves
April 10, 20196 yr Ajax je impresivan preko svih očekivanja. I dalje ne verujem da imaju nekih šansi ovde, ali ovu ekipu je milina gledati, Tadić na false 9 je sve zalepio.
April 10, 20196 yr 1 minute ago, crtamOrasi said: Ajax je impresivan preko svih očekivanja. I dalje ne verujem da imaju nekih šansi ovde, ali ovu ekipu je milina gledati, Tadić na false 9 je sve zalepio. Sad mi je zao sto gledam ovo sranje u Mancesteru. Tadicu false 9 najbolje lezi.
April 10, 20196 yr Just now, Giggsy said: Renne, proklinji me do dokle god sam ziv, daj link za manutd? http://bfst.to/play/soccer-11.php
April 10, 20196 yr 4 minutes ago, reginald said: Sad mi je zao sto gledam ovo sranje u Mancesteru. Tadicu false 9 najbolje lezi. Ne uživaš u ovom novom sportu koji Brsa promoviše, popularnoj cicamaci? 10 minuta se dodaju bez ikakve namere...
April 10, 20196 yr Just now, radisa said: 10 minuta se dodaju bez ikakve namere... To se zove "jebe se nama, dali smo gol u gostima a nismo psg. (nadamo se)." Oni tako igraju celu sezonu u Primeri, izuzetak par tekmi.
April 10, 20196 yr 1 hour ago, John Coltrane said: Vidi se da ne gledas sta se desava na OT. Ali Jang jeste najgori i pored oprostenog zutog u ranoj fazi meca, svaki kontakt sa loptom je upropastio. Jang out Marsial in i Dalo na desnog beka i cao. bukvalno bi bio greh prema fudbalu propuštati uakmice ovog Ajaxa, jer neće biti još dugo u ovom sastavu a u domaćoj ligi nemaju dovoljno jakih protivnika da izvuku najbolje iz njih. ali zato ovo što rade u ligi šampiona je fantastično
April 10, 20196 yr 1 minute ago, Zlurad said: To se zove "jebe se nama, dali smo gol u gostima a nismo psg. (nadamo se)." Oni tako igraju celu sezonu u Primeri, izuzetak par tekmi. I onda me neko pita zašto ne volim Barsu... Ovo je bunker sa posedom, sere mi se od toga... Malo pre, osvoje loptu na 30 metara od ManU gola, i vrate je do golmana... Pa jebem ti fudbal tog tipa...
April 10, 20196 yr 3 minutes ago, levi said: bukvalno bi bio greh prema fudbalu propuštati uakmice ovog Ajaxa, jer neće biti još dugo u ovom sastavu a u domaćoj ligi nemaju dovoljno jakih protivnika da izvuku najbolje iz njih. ali zato ovo što rade u ligi šampiona je fantastično Nemoj meni o HOL fudbalu. A u Marsiala, pa sutni je. Gle sad ovog pacova, kao da ga je autobus pokosio. Edited April 10, 20196 yr by John Coltrane