Giggsy Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 12 minutes ago, John Coltrane said: Daj Marsijala sta cekas? Rekao je Ole da nije spreman za 90 min. SLi koji kurac nije za daves
crtamOrasi Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Ajax je impresivan preko svih očekivanja. I dalje ne verujem da imaju nekih šansi ovde, ali ovu ekipu je milina gledati, Tadić na false 9 je sve zalepio.
Jeremija Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Daj izbacuj Rašforda, tupson bio, tupson ostao...
reginald Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 1 minute ago, crtamOrasi said: Ajax je impresivan preko svih očekivanja. I dalje ne verujem da imaju nekih šansi ovde, ali ovu ekipu je milina gledati, Tadić na false 9 je sve zalepio. Sad mi je zao sto gledam ovo sranje u Mancesteru. Tadicu false 9 najbolje lezi.
Giggsy Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Renne, proklinji me do dokle god sam ziv, daj link
Baldrick S. Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Just now, Giggsy said: Renne, proklinji me do dokle god sam ziv, daj link za manutd? http://bfst.to/play/soccer-11.php
radisa Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 4 minutes ago, reginald said: Sad mi je zao sto gledam ovo sranje u Mancesteru. Tadicu false 9 najbolje lezi. Ne uživaš u ovom novom sportu koji Brsa promoviše, popularnoj cicamaci? 10 minuta se dodaju bez ikakve namere...
Baldrick S. Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Just now, radisa said: 10 minuta se dodaju bez ikakve namere... To se zove "jebe se nama, dali smo gol u gostima a nismo psg. (nadamo se)." Oni tako igraju celu sezonu u Primeri, izuzetak par tekmi.
levi Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 1 hour ago, John Coltrane said: Vidi se da ne gledas sta se desava na OT. Ali Jang jeste najgori i pored oprostenog zutog u ranoj fazi meca, svaki kontakt sa loptom je upropastio. Jang out Marsial in i Dalo na desnog beka i cao. bukvalno bi bio greh prema fudbalu propuštati uakmice ovog Ajaxa, jer neće biti još dugo u ovom sastavu a u domaćoj ligi nemaju dovoljno jakih protivnika da izvuku najbolje iz njih. ali zato ovo što rade u ligi šampiona je fantastično
radisa Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 1 minute ago, Zlurad said: To se zove "jebe se nama, dali smo gol u gostima a nismo psg. (nadamo se)." Oni tako igraju celu sezonu u Primeri, izuzetak par tekmi. I onda me neko pita zašto ne volim Barsu... Ovo je bunker sa posedom, sere mi se od toga... Malo pre, osvoje loptu na 30 metara od ManU gola, i vrate je do golmana... Pa jebem ti fudbal tog tipa...
John Coltrane Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 (edited) 3 minutes ago, levi said: bukvalno bi bio greh prema fudbalu propuštati uakmice ovog Ajaxa, jer neće biti još dugo u ovom sastavu a u domaćoj ligi nemaju dovoljno jakih protivnika da izvuku najbolje iz njih. ali zato ovo što rade u ligi šampiona je fantastično Nemoj meni o HOL fudbalu. A u Marsiala, pa sutni je. Gle sad ovog pacova, kao da ga je autobus pokosio. Edited April 10, 2019 by John Coltrane
Recommended Posts