porucnik vasic Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 1 hour ago, Cash said: Ruxo je legenda Покојни Руксо је био легенда док опасно није почео да смара око опкладе коју је изгубио.
Weenie Pooh Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 1 hour ago, crtamOrasi said: Ruxa je jedna od svetlih tačaka ptf fudbal. +1 1 hour ago, Cash said: Ruxo je legenda +2
Pokojni Ruxin Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Poručniče javi mi na pm šta ti dugujem i gde treba da isporučim. Jedini uslov je da ne moram da se družim i upoznajem ni sa kim sa ppp-a
Weenie Pooh Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Zdušno podržavam Ruksovu asocijalnost! Čovek samo ne voli da upoznaje ljude koje ne poznaje. Ruksine, mi smo uz tebe... mislim, hoću da kažem tehnički nismo uz tebe. Podalje smo od tebe, kako i treba.
James Marshall Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Nažalost, ne drži se skroz doktorovih maksima, toleriše razgovor.
Giggsy Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 United: DDG; Young, Lindelof, Majkl, Shaw, Dallo, MacT, Fred; Pogba; Rash, Lukaku
Giggsy Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 A RTS prenosi Ajax-Kurva. napalili se na Tadica i Ronalda. Nije da bih slusao Stojanovica, samo su dokazali kakvi su pacenici
Jeremija Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 1 minute ago, Giggsy said: A RTS prenosi Ajax-Kurva. napalili se na Tadica i Ronalda. Nije da bih slusao Stojanovica, samo su dokazali kakvi su pacenici Daj, nemoj da zezaš, imaju Jedinstvo - Barselona koji gleda čitav svet, a oni se odlučuju za Ajaks - Juventus...
gone fishing Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 šta je tu čudno, uvek su to radili ako u nekom od timova igra domaći igrač, još ako je u formi, može u drugom meču dana da igraju rep, evrope vs rep južne amerike rts će nepogrešivo izabrati manje atraktivni par
Meazza Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Jedina zanimljiva utakmica je Ajaks-Juventus. Ali plasim se da ce biti zanimljiva vrlo kratko.
Giggsy Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 (edited) Osakaceni, kakvi jesmo, bez pola tima, i dalje smo Juventus za Ajax. A tim za Juventus Ajmo Djavoli. Nereseno mi je dovoljno, Ole je jednom otisao na bitnu tekmu u onaj krater. Ne sumnjam u njega Edited April 10, 2019 by Giggsy
Recommended Posts