April 9, 20196 yr Svašta, pa ja uvek lojalno relativizujem sve prekršaje svojih. Klopp uveo Origija i Stukija, igra odmah postala tragikomična. Ko bi rekao...
April 9, 20196 yr 14 minutes ago, radisa said: OProšten Salahu creni... Vaistinu je mogao ali nije morao. Koliko inSalah ne zna da pada se pokazalo kad je izasao 1 na 1 sa ikarom kad mu je Felipe uklizao sa obe noge. Umesto tad da padne, crveni i sansa on trci. Nume.
April 9, 20196 yr Ovo je crveni ljudi. Može samo da se vadi na intenzitet starta, ali čini mi se da je bio popriičan, čak i na ovom slow-mou.
April 9, 20196 yr Jeste čist crveni, ali je zato i siti popio gol iz čistog ofsajda...sve se to izniveliše™
April 9, 20196 yr 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ovo je crveni ljudi. Može samo da se vadi na intenzitet starta, ali čini mi se da je bio popriičan, čak i na ovom slow-mou. -1 Quote Nije penal crveni, po meni™...Hazard Danilo je maltene ušao u putanju Arnautu Salahu i zakucao se u podmetnuo se pod čoveka. Arnaut Salah jači u duelu, stood his ground. U realnom vremenu se mnogo jasnije vidi situacija, usporen snimak navlači na to da je bio penal crveni. Ali ne bi bilo loše da ga naknadno suspenduju za revanš, u katastrofalnoj je formi, prijalo bi mu da malo odmori.