Weenie Pooh Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Nije svaki đon crveni. Stajao je kad je nagazio Danila, nije uleteo studs-up...
renne Posted April 9, 2019 Author Posted April 9, 2019 e kad je vini krenuo da relativizuje, gasi firmu
Weenie Pooh Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Svašta, pa ja uvek lojalno relativizujem sve prekršaje svojih. Klopp uveo Origija i Stukija, igra odmah postala tragikomična. Ko bi rekao...
Weenie Pooh Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Klopp hteo taktičku izmenu u 93. minutu, ali Španija Kosovo ne priznaje...
John Coltrane Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Pep KDB i Sanea uvodi u 89min!!! Kakav dunster.
rock bob Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 zasto uopste Mahrez startuje? nije on za prvu postavu.
Baldrick S. Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 14 minutes ago, radisa said: OProšten Salahu creni... Vaistinu je mogao ali nije morao. Koliko inSalah ne zna da pada se pokazalo kad je izasao 1 na 1 sa ikarom kad mu je Felipe uklizao sa obe noge. Umesto tad da padne, crveni i sansa on trci. Nume.
Mindaugas Žukauskas Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Ovo je crveni ljudi. Može samo da se vadi na intenzitet starta, ali čini mi se da je bio popriičan, čak i na ovom slow-mou.
Pokojni Ruxin Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Jeste čist crveni, ali je zato i siti popio gol iz čistog ofsajda...sve se to izniveliše™
Weenie Pooh Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ovo je crveni ljudi. Može samo da se vadi na intenzitet starta, ali čini mi se da je bio popriičan, čak i na ovom slow-mou. -1 Quote Nije penal crveni, po meni™...Hazard Danilo je maltene ušao u putanju Arnautu Salahu i zakucao se u podmetnuo se pod čoveka. Arnaut Salah jači u duelu, stood his ground. U realnom vremenu se mnogo jasnije vidi situacija, usporen snimak navlači na to da je bio penal crveni. Ali ne bi bilo loše da ga naknadno suspenduju za revanš, u katastrofalnoj je formi, prijalo bi mu da malo odmori.
Recommended Posts