MiddleClass Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 27 minutes ago, Weenie Pooh said: Jesu, sa 0% na 2%. +1 Link to comment
borris_ Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 2 hours ago, ArleKino said: Nakon što su se riješili Tumourinha Sektaši legitimno mogu očekivati makar ravnopravan dvomeč sa katarskim projektom. Ako iko zna čoukovati, to je PSG. Nije to vise isti "Katar". Njemac to vodi. Couk™ je presao kod vas. Link to comment
ArleKino Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 37 minutes ago, borris_ said: Nije to vise isti "Katar". Njemac to vodi. Couk™ je presao kod vas. Računam ja vama kao čouk i ono kad ste pod komandom Blanca uspjeli ispasti od Cityja. To je vaš DNK. Link to comment
borris_ Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Ja njega trpam u isto kos kao i ovo vaseg. To jest Blanc nije nista osvojiuo u evropi, znaci jos gore. Link to comment
porucnik vasic Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Тај Немац ништа није освојио. За њега је Емри доктор. Link to comment
assignment Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 42 minutes ago, porucnik vasic said: Тај Немац ништа није освојио. За њега је Емри доктор. Nemac osvojio kup Nemacke sa BVB Link to comment
porucnik vasic Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 3 minutes ago, assignment said: Nemac osvojio kup Nemacke sa BVB И онда то упоредиш са Емријем, па онда видиш ко је трта или није. Link to comment
Filozof manijak Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Al bi bila fora da PSG uzme ušatog ove godine. MIslim da bih se smejao danima kao onaj crtać Stripy Link to comment
Jeremija Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 6 minutes ago, Filozof manijak said: Al bi bila fora da PSG uzme ušatog ove godine. MIslim da bih se smejao danima kao onaj crtać Stripy Svaka čast kako se sećaš Stripija s obzirom da si mladji od nas, a ja koliko se sećam, najviše je išao negde osamdeset sedme, osme... Link to comment
MocaVukotic Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 oni to mogu samo da kupe, i to repliku. Link to comment
ArleKino Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 1 minute ago, Jeremija said: Svaka čast kako se sećaš Stripija s obzirom da si mladji od nas, a ja koliko se sećam, najviše je išao negde osamdeset sedme, osme... Car Stripy je išao i 1990, sjećam ga se još kao dijete. Najjači smijeh ikad. Link to comment
Jeremija Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Just now, ArleKino said: Car Stripy je išao i 1990, sjećam ga se još kao dijete. Najjači smijeh ikad. Totalno lud crtani, trebalo je imati petlje to puštati ljudima u pauzama izmedju utakmica, jedno vreme su najčešće išli Stripi i Gustav... Link to comment
Filozof manijak Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Traume lepa sećanja iz detinjstva Link to comment
assignment Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 3 hours ago, porucnik vasic said: И онда то упоредиш са Емријем, па онда видиш ко је трта или није. Ma ne uporedjujem ja njih, samo kazem, nije da Tuhel nije osvojio bas nista Link to comment
renne Posted January 12, 2019 Author Share Posted January 12, 2019 Müller dve utakmice kažnjen. Radujte se bazendžije Link to comment
Recommended Posts