December 18, 20186 yr 2 hours ago, ArleKino said: Nakon što su se riješili Tumourinha Sektaši legitimno mogu očekivati makar ravnopravan dvomeč sa katarskim projektom. Ako iko zna čoukovati, to je PSG. Nije to vise isti "Katar". Njemac to vodi. Couk™ je presao kod vas.
December 18, 20186 yr 37 minutes ago, borris_ said: Nije to vise isti "Katar". Njemac to vodi. Couk™ je presao kod vas. Računam ja vama kao čouk i ono kad ste pod komandom Blanca uspjeli ispasti od Cityja. To je vaš DNK.
December 18, 20186 yr Ja njega trpam u isto kos kao i ovo vaseg. To jest Blanc nije nista osvojiuo u evropi, znaci jos gore.
December 18, 20186 yr 42 minutes ago, porucnik vasic said: Тај Немац ништа није освојио. За њега је Емри доктор. Nemac osvojio kup Nemacke sa BVB
December 18, 20186 yr 3 minutes ago, assignment said: Nemac osvojio kup Nemacke sa BVB И онда то упоредиш са Емријем, па онда видиш ко је трта или није.
December 18, 20186 yr Al bi bila fora da PSG uzme ušatog ove godine. MIslim da bih se smejao danima kao onaj crtać Stripy
December 18, 20186 yr 6 minutes ago, Filozof manijak said: Al bi bila fora da PSG uzme ušatog ove godine. MIslim da bih se smejao danima kao onaj crtać Stripy Svaka čast kako se sećaš Stripija s obzirom da si mladji od nas, a ja koliko se sećam, najviše je išao negde osamdeset sedme, osme...
December 18, 20186 yr 1 minute ago, Jeremija said: Svaka čast kako se sećaš Stripija s obzirom da si mladji od nas, a ja koliko se sećam, najviše je išao negde osamdeset sedme, osme... Car Stripy je išao i 1990, sjećam ga se još kao dijete. Najjači smijeh ikad.
December 18, 20186 yr Just now, ArleKino said: Car Stripy je išao i 1990, sjećam ga se još kao dijete. Najjači smijeh ikad. Totalno lud crtani, trebalo je imati petlje to puštati ljudima u pauzama izmedju utakmica, jedno vreme su najčešće išli Stripi i Gustav...
December 18, 20186 yr 3 hours ago, porucnik vasic said: И онда то упоредиш са Емријем, па онда видиш ко је трта или није. Ma ne uporedjujem ja njih, samo kazem, nije da Tuhel nije osvojio bas nista