Deco Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 1 minute ago, Majo said: Igraci su previse optereceni taktickom postavkom Simeonea, verovatno mu je ovo zadnja godina. Puca se na LS, ke vidimo sta ce da ispadne od toga. Takav utisak sam i ja stekao sporadičnim gledanjem zadnjih nekoliko godina, taj kalkulantski pristup je idealan za nokaut fazu kup takmičenja, ali stalno ići na 1-0 u ligi u kojoj su Real i Barselona prosto nije održivo koliko god da im je odbrana jaka.
Lancia Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Just now, Deco said: Takav utisak sam i ja stekao sporadičnim gledanjem zadnjih nekoliko godina, taj kalkulantski pristup je idealan za nokaut fazu kup takmičenja, ali stalno ići na 1-0 u ligi u kojoj su Real i Barselona prosto nije održivo koliko god da im je odbrana jaka. Nema vise izgovora za ligu, prvi put imaju skuplji tim od Reala.
Weenie Pooh Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Ne gleda se derbi severnjačke Primere? Sabili keltski Papisti, protestanti-lojalisti se ne daju... biju i jedni i drugi, mogla su bar dva crvena kartona do sada da se pokažu, a bio je mislim samo jedan žuti i to zbog prigovora. (Evo sad još jedan.)
Miljenko Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Ovako nesto volim da gledam. Barsa okrece, no gosti postizu drugi gol, par minuta pre poluvremena, za 3-2.
Lancia Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 super je Huesca, napokon neko dodje da igra fudbal na Barsinom terenu.
W.F.C. Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Pogresili su s golmanom, bilo bi jos bolje da brani Aca.
Miljenko Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Pretpostavio sam da sledi "ruzno karanje", u nastavku meca.
Miljenko Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 (edited) Zestok pritisak Betisa, u prvih deset minuta, no Sevilla nekako odoleva. Edited September 2, 2018 by Miljenko
189- Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 2 hours ago, Majo said: super je Huesca, napokon neko dodje da igra fudbal na Barsinom terenu. jel vredelo to da se primi osam komada
radisa Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Kakva standrdna krljačina u Sevilji... Da li se ikad desilo da se ovo završi bez crvenog? Ovo je inače trebao biti penal za sevilju, a ne crveni, ali...
Lancia Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 (edited) 23 minutes ago, 189- said: jel vredelo to da se primi osam komada Dok su imali snage, bili su vise nego OK. Ovo im je treca utakmica u gostima zaredom, zbog renoviranja stadiona i imaju finih debutantskih 4 boda. U sva tri meca su igrali otvoreno i muski. Real je znao da primi 6 komada od Barse igrajuci bunker. Edited September 2, 2018 by Majo
Recommended Posts