Jump to content

Featured Replies

7 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

Ако Суперкуп играју пред шеицима након ритуалног каменовања жена, шта је средити термине у задњим колима.

Што за Ћелавог није неки проблем. Битно је да се не бацају банане црнцима. То је већ оооозбиљни прекшај.

• Author

Синоћ био пренос Малаге и Овиједа (3:0) па бацих око на табелу Сегунде. Осасуна се враћа у Примеру готово сигурно, за друго мјесто је борба између Албасетеа и Гранаде. 

Бараж би могао бити изузетно занимљив, ту су Мајорка, Малага, Депортиво и Кадиз.

2 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

Синоћ био пренос Малаге и Овиједа (3:0) па бацих око на табелу Сегунде. Осасуна се враћа у Примеру готово сигурно, за друго мјесто је борба између Албасетеа и Гранаде. 

Бараж би могао бити изузетно занимљив, ту су Мајорка, Малага, Депортиво и Кадиз.

Nek' se vrati Mallorca. Iz nekog razloga su mi bili simpatični. :)

A kompletna La Liga je ionako Albacete, ez juropian rizalts hev šoun. :fantom:

• Author

Ја сам опет слаб на Депортиво :)

Znaci Barsa verovatno i nekih 130-140 milki ?

11 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

Ја сам опет слаб на Депортиво :)

I ja cu uvek ispratiti, jos iz starih dobrih dana Djalminhe i kompanije.

Da, Barsa, za otprilike 125 milki...

On 14.5.2019. at 4:00, Cane Vukic Prebranac said:

Nadam se Granada ... divan grad ... uspon starim delom grada, pa na vrhu momci sviraju Gypsy Kingse, devojke plesu ... a Alhambra na dohvat ruke

Grizman je proslog leta potpisao novi ugovor na 5 godina, stigla su i pojacanja (Lemar, G.Martins, Rodrigo), preslo se na nov stadio, stekli su se svi uslovi za dobru sezonu i lov na trofeje, al' nazalost nista od svega toga. Zao mi je sto prelazi u odvratnu Barsu, a ne u neki sexy PL klub.

Nije dovoljno dobar za Barsu.

• Author

Па нема пуно клубова који могу да га плате. Реал ће да се отвори за Азара, дакле преостају Барса, ПСЖ и евентуално Јунајтед. Не знам шта је горе.

12 hours ago, MiddleClass said:

Nije dovoljno dobar za Barsu.

+1 

Kutinjo #2.

Par ozbiljnih akaunta na Twitteru kažu da je Jović potpisao za Real, ugovor do 2025, 60 miliona odštete.

Kao i svapski SKY

esusacC.jpg

9 hours ago, Meazza said:

+1 

Kutinjo #2.

Mora biti korisniji od Kutinja. Ocekujem da se lakse uklopi i ne podlegne pritisku da odmah mora da ponese ekipu.