April 27, 20195 yr Author Виљареал би требало да се извуче из борбе за опстанак, надам се да ће преживјети и Селта и Ваљадолид. Односно, могло би баш да остане овако па да оде Ђирона у нижи ранг. Типујем да Хетафе неће издржати и да ће Севиља да упадне на четврто мјесто.
April 28, 20195 yr Iznenadjenja ali se Djirona bori za opstanak pa su grizli. Mada Seviliji sada visi LS. Valensija je po meni vece iznenadjenje sto je izgubila protiv Eibara kuci.
April 28, 20195 yr 19 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Виљареал би требало да се извуче из борбе за опстанак, надам се да ће преживјети и Селта и Ваљадолид. Односно, могло би баш да остане овако па да оде Ђирона у нижи ранг. Типујем да Хетафе неће издржати и да ће Севиља да упадне на четврто мјесто. Ja bih voleo da Girona ostane. Igraju jako lep fudbal, napadacki, uvek su dobri protiv jakih protivnika. Od svih kandidata za ispadanje (ukljucujuci i Rayo i Huescu), Valladolid mi igra najruzniji fudbal, dali su najmanje golova u ligu, imali su dosta srecnih neresenih kad su potpuno nadigrani ... pa i srecnih pobeda.
April 28, 20195 yr Valjadolid je uvek pri dnu u Primeri. Ne sećam da su ikada igrali ozbiljnu ulogu u Primeri, uvek su jo-jo tim, malo u prvoj, malo u drugoj ligi.
April 28, 20195 yr Potpuni raspad timova koji se bore za LS u ovom kolu protiv slabije rangiranih timova. Valensija i Sevilja izgubili a na dobrom putu je i Hetafe.
April 28, 20195 yr 51 minutes ago, pasha said: Potpuni raspad timova koji se bore za LS u ovom kolu protiv slabije rangiranih timova. Valensija i Sevilja izgubili a na dobrom putu je i Hetafe. Sramota. To se u Engleskoj nikad ne bi desilo. Šta je ono zajedničko Valenciji, Sevilli, Arsenalu i raspadajućem PSG-u, da mi je znati...
April 28, 20195 yr Ako toliko dugo ostaju tragovi rada doticnog onda je Arsenal u velikim problemima.
April 28, 20195 yr 44 minutes ago, pasha said: Ako toliko dugo ostaju tragovi rada doticnog onda je Arsenal u velikim problemima. Arle se kontuzovao, pusti ga, nije mu lako nema veze sto sad ne igra u Valensiji nijedan igrac iz Emerijevog doba. A ruku na srce, nije im bio dobar jer su bili samo medju 4 s njim. Btw, Mrdja je u pravu za Valjadolid, ultra defanzivna i dosadna ekipa, taman za strucnjake poput Murinja.
May 3, 20195 yr šta bi, kako puče Sevilla od Laganesa mada ni Getafeu neće biti svejedno protiv neugodne Girone Edited May 3, 20195 yr by levi