September 26, 20186 yr nisam obratio pažnju da je Sevillu preuzeo dosadašnji trener Girone. onda je ovo večeras malo jasnije biće znači opet utegnuta Sevilla posle onog prošlogodišnjeg raspada Edited September 26, 20186 yr by levi
September 27, 20186 yr Author 11 hours ago, levi said: Sevilla u belim dresovima protiv Reala u crvenim. Otišlo sve dođavola Дебилана.
September 27, 20186 yr Ne znam sto Real nije igrao u gostujucoj garnituri, bilo bi daleko logicnije nego ovo..
September 27, 20186 yr Ko hoće Buskeca neka spremi pola milijarde,kada bi igrao odbranu vredeo bi celu
September 29, 20186 yr Škocka liga propo... odigran madridski derbi, a niko ni slovca da ostavi! ja malo gledao, koliko se moglo od prepune kafane i male đece u istoj, ali mi se učinilo da su reali bili bolji. a ja navijao za napaćene atlete
September 29, 20186 yr Odličnih 0-0? Ja gledao desetak minuta sredinom prvog poluvremena, uočio da posle svakog faula sledi tri do pet minuta okruživanja sudije, i mudro batalio.
October 5, 20186 yr odličan baskijski derbi, var, penal, izjednačenje pršti na sve strane Edited October 5, 20186 yr by kud u maglu Simoviću
October 6, 20186 yr Koliko je Real ocajan, na kraju zasluzeno i izgubili. Ne znam sta su uopste mislili s ovim rosterom, ali neki tipa Odriozole i Marijana uopste ne lice na profesionalne fudbalere, a stara garda je iscedjena i bez motivacije.
October 6, 20186 yr Real je trebalo da istrese koliko god treba za Hazarda i da zameni Benzemu nekim kome je primarna karakteristika da daje golove.
October 6, 20186 yr Ispostavilo se kao odličan potez Lopeteguija da pregovara sa Realom iza leđa savezu na par dana pred SP.
October 6, 20186 yr Ne, nisu Zizu i Kristina goati kao trener i igrac. Sad ce @Meazza da objasni da su Krojf i Aldo Firikano bili bolji.