Jump to content

Featured Replies

nisam obratio pažnju da je Sevillu preuzeo dosadašnji trener Girone. onda je ovo večeras malo jasnije :sleep:

biće znači opet utegnuta Sevilla posle onog prošlogodišnjeg raspada

Edited by levi

• Author
11 hours ago, levi said:

Sevilla u belim dresovima protiv Reala u crvenim. Otišlo sve dođavola

Дебилана.

Ne znam sto Real nije igrao u gostujucoj garnituri, bilo bi daleko logicnije nego ovo..

Nemojte tako, ljudi, treba i ovu crvenu garnituru prodavati...

Franko se u grobu prevrce...

Barsa i Real :rolf:

Ko hoće Buskeca neka spremi pola milijarde,kada bi igrao odbranu vredeo bi celu 

Škocka liga propo... :cry:

odigran madridski derbi, a niko ni slovca da ostavi! 

ja malo gledao, koliko se moglo od prepune kafane i male đece u istoj, ali mi se učinilo da su reali bili bolji. a ja navijao za napaćene atlete

Odličnih 0-0?

Ja gledao desetak minuta sredinom prvog poluvremena, uočio da posle svakog faula sledi tri do pet minuta okruživanja sudije, i mudro batalio.

odličan baskijski derbi, var, penal, izjednačenje

pršti na sve strane

Edited by kud u maglu Simoviću

Koliko je Real ocajan, na kraju zasluzeno i izgubili. Ne znam sta su uopste mislili s ovim rosterom, ali neki tipa Odriozole i Marijana uopste ne lice na profesionalne fudbalere, a stara garda je iscedjena i bez motivacije.

courtois :lol:

Real je trebalo da istrese koliko god treba za Hazarda i da zameni Benzemu nekim kome je primarna karakteristika da daje golove.

Ispostavilo se kao odličan potez Lopeteguija da pregovara sa Realom iza leđa savezu na par dana pred SP.

Ne, nisu Zizu i Kristina goati kao trener i igrac. Sad ce @Meazza da objasni da su Krojf i Aldo Firikano bili bolji. :fantom: