levi Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 (edited) nisam obratio pažnju da je Sevillu preuzeo dosadašnji trener Girone. onda je ovo večeras malo jasnije biće znači opet utegnuta Sevilla posle onog prošlogodišnjeg raspada Edited September 26, 2018 by levi
Cane Vukic Prebranac Posted September 27, 2018 Author Posted September 27, 2018 11 hours ago, levi said: Sevilla u belim dresovima protiv Reala u crvenim. Otišlo sve dođavola Дебилана.
gervasius twinkleminkleson Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Ne znam sto Real nije igrao u gostujucoj garnituri, bilo bi daleko logicnije nego ovo..
Pantelija jr Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Nemojte tako, ljudi, treba i ovu crvenu garnituru prodavati...
Fakundo Sava Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Ko hoće Buskeca neka spremi pola milijarde,kada bi igrao odbranu vredeo bi celu
Pantelija jr Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 Škocka liga propo... odigran madridski derbi, a niko ni slovca da ostavi! ja malo gledao, koliko se moglo od prepune kafane i male đece u istoj, ali mi se učinilo da su reali bili bolji. a ja navijao za napaćene atlete
Weenie Pooh Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 Odličnih 0-0? Ja gledao desetak minuta sredinom prvog poluvremena, uočio da posle svakog faula sledi tri do pet minuta okruživanja sudije, i mudro batalio.
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 (edited) odličan baskijski derbi, var, penal, izjednačenje pršti na sve strane Edited October 5, 2018 by kud u maglu Simoviću
Malvo Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Koliko je Real ocajan, na kraju zasluzeno i izgubili. Ne znam sta su uopste mislili s ovim rosterom, ali neki tipa Odriozole i Marijana uopste ne lice na profesionalne fudbalere, a stara garda je iscedjena i bez motivacije.
Deco Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Real je trebalo da istrese koliko god treba za Hazarda i da zameni Benzemu nekim kome je primarna karakteristika da daje golove.
gervasius twinkleminkleson Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Ispostavilo se kao odličan potez Lopeteguija da pregovara sa Realom iza leđa savezu na par dana pred SP.
MiddleClass Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Ne, nisu Zizu i Kristina goati kao trener i igrac. Sad ce @Meazza da objasni da su Krojf i Aldo Firikano bili bolji.
Recommended Posts