bradilko Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 2 minutes ago, Apollo Creed said: Nisam gledao,esmo ih pokrali??? krali ste krali ali onda se pojavio zagor i jebiga
renne Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 imal neko sa naše strane da radi one jućub krađa uradke
renne Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Just now, bradilko said: krali ste krali ali onda se pojavio zagor i jebiga e?
Кристофер Лумумбо Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 1 minute ago, renne said: imal neko sa naše strane da radi one jućub krađa uradke Evo ja cu, samo mi kazi koje situacije da stavim.
FPLS Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Celu utakmicu razmisljam kako je moguce da je Zagorac ovako propao i bas on resi utakmicu. Nadrealna sekvenca Zvezde poslednjih 3-4 minuta, neverovatan raspad na terenu, dok Tomic nemo posmatra i ne zove tajmaut. Da bi onda moron pozvao dva zaredom pred poslednju odbranu, ali se nije setio da najgoreg defanzivca Berona ostavi na klupi, i naravno preko glave mu Rade daje trojku. Btw, Rivers je tezak kerov kurac. U ovih sedam utakmica finala, sto abe sto kls, odigrao je jedno dobro poluvreme.
levi Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 pa ovo je otvorena trojka, kao na treningu. šta su ovi branili
bradilko Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 3 minutes ago, renne said: 4 minutes ago, bradilko said: ? Pa šta sto to krali koji kurac bilo solidno suđenje. u svakom slučaju bolje nego u prvoj. ne vidim da se neko bunio sa zvezdine klupe. no da sačekamo legendu.. a ovo sam pokušao da se našalim sa kridom. ne izigravaj siledžiju. ne stoji ti
Apollo Creed Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Jel mogao Vanjica mogao da igra posle one užasne povrede?
Recommended Posts