Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2018/19

Ros

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, levi said:

zavisi da li je realno da se opet vrati Đenka. u tom slučaju ne znam šta bi bilo pametno da se radi da Baronom

ali ako je izbor da se dovede novi stranac, za koga se nikad ne zna kako će da mu legne život u Bg, kako će da se složi sa ekipom, kako podnosi kašnjenje plate itd, ili da se zadrži Baron koji je sve to prošao i imao dobru sezonu, tu mislim da nema dileme šta bi bila ispravna a šta pogrešna odluka

Pa reklo bi se da je odluka već doneta, ostaće Beron. Ok, možda je i logično da se produži mvp plej ofa aba lige, kao i ostali nosioci iz ove sezone. Onda barem neka dve ključne pozicije koje ostaju upražnjene (1 i 5) popune sa neka dva brutalna igrača. Pretpostavljam da je Kuz 5, to je ok.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

467

• harper lee

412

• Apollo Creed

292

• Shaq

280

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
5 hours ago, Ivo Petović said:

Jbt, ja ladno nisam ni znao da je juče bila utakmica, potpuno sam zaboravio i da se igra :D

Onda si došao na forum i otvorio ban log... Sve ti bilo jasno...

Posted

Posle ovog kucanja su i loptu morali da promene...

sy19iL2.gif

Posted
13 hours ago, Apollo Creed said:

Vanjica Marinković:Hail::Hail:

Јебига видели снимак па решили да не напусте лигу :laugh:

Posted
19 hours ago, Apollo Creed said:

Vanjica Marinković:Hail::Hail:

Oporavi li se Vanja? Hoce li igrati veceras?

Posted

vidim lazic index -4 i +/- -21 :hail:

nije to lako napraviti za 15 minuta u utakmici koju tvoja ekipa dobije

pominjem to zato sto uopste nisam siguran da je dobro da on ostane za sledecu sezonu

odnosno prilicno sam siguran da bi bilo bolje da ne ostane :)

svaka njemu cast na svemu i sto je odigrao za zvezdu i ovako generalno za karijeru, jer sa toliko malo talenta zaista nije lako igrati ni aba, a pogotovo el

cini mi se da je njegov vrhunac prosao pre godinu, dve. onaj poziv u reprezentaciju na ep je bio vrh i od tad samo ide na dole

jbg malo godine, vise povrede i mozda najvise "energija", jer za to sto on igra potrebno je u svaku utakmicu uci i mentalno i fizicki 100% spreman

nije cudo ako se posle toliko sezona izduvao i zato sam siguran da makar u zvezdi nikad vise nece biti na tom nivou

a to sve dobija dodatnu tezinu ako ce nam izvesno deom ekipe biti i filip

zvezda je vec u startu u dovoljnom minusu na el konkurenciju da bi u ekipi mogla trpeti 2 coveka koji nisu ama bas nikakav faktor na jednoj strani terena (svaki svojoj naravno)

djenka umesto njega bi bio pun pogodak u odbrani ne bi izgubili a u napadu bi itekako dobili

nije ni djenka dzordan na el nivou, ali jbg nije ni kosarkas, pa jos bek  koji ne sme spustiti loptu na parket cija se igra u napadu zasniva na tome da pogodi svaku trecu trojku kad je sam

Posted

Postoji li još neki igrač na svetu osim Đenke koga bi mogli da angažujemo..:dry:

Posted

Dje je Nelson? Nemoj mi to razdvajat!

Posted

Uuuu da. Bandza Si Monovic.

Posted

Đenka i Simon su ziceri, kao i Kuzmić, ne treba to da se propusti ako postoji šansa. a verovatno postoji, jer sad neće imati takve ponude kao pre dve god

Posted

Jaka Blazic jaka Zvezda?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...