Shaq Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 nisam gledao, al vidim da je bilo rutinski.. ako nas sudije ne budu krale ko sto imaju obicaj kad se igra tamo, trebala bi to biti rutisnka pobeda za nas
Блок_64 Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 (edited) 1 hour ago, Micko8 said: Ako Partizan istupi iz KLS-a, jel i oni kao i Olimpijakos moraju u beton ligu ??? Они да иступе.То јајарење им остало још из времена Вујошевића.Ја сам више за промени имена клуба. кк Ако изгубимо крив је судија. Морају да стану у ред.Зар нису прво најавили да напуштају лигу у фудбалу. Edited June 10, 2019 by Блок_64
Nikodije Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Raduje dobra igra domaćih igrača (Boriša, Dobrić, posebno Davidovac), baš se nameću u ovom finišu sezone, što je super da bismo imali legitimne domaće igrače za sledeću tešku sezonu. S druge strane, nekako su ovi prelako ugasili Barona i to mi se ne dopada, izgledalo je slično kao u nekim utakmicama Evrokupa kada je bio nevidljiv. Čitam da će on produžiti ugovor, a nešto nisam preterano siguran da je to dobar potez, tj slutim da ga posebno u Evroligi čeka 1 reality check. KC isto loš, ali prosto nije imao veče, ali ne sumnjam da će u sredu ubaciti 20. Hiljadu puta sam se zakleo da više neću ići u Pionir u junu mesecu, i opet odem u onaj pakao. Potpuno nenormalni uslovi za boravak u sali, isto tako za igru. I očekivano trajanje od dva i po sata.
Goranz Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 33 minutes ago, Блок_64 said: Они да иступе.То јајарење им остало још из времена Вујошевића.Ја сам више за промени имена клуба. кк Ако изгубимо крив је судија. Морају да стану у ред.Зар нису прво најавили да напуштају лигу у фудбалу. Sledimo slavne primere. http://www.pressonline.rs/sport/ostali-sportovi/24396/fmp-istupa-iz-jadranske.htmlhttps://www.telegraf.rs/sport/802079-zvezda-posle-pobede-partizana-dosta-kradje-karadzicu-odlazi
levi Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 o Beronu je već bila ista ova priča tokom regularnog dela sezone, a onda je bio MVP plejofa Aba lige
levi Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 zavisi da li je realno da se opet vrati Đenka. u tom slučaju ne znam šta bi bilo pametno da se radi da Baronom ali ako je izbor da se dovede novi stranac, za koga se nikad ne zna kako će da mu legne život u Bg, kako će da se složi sa ekipom, kako podnosi kašnjenje plate itd, ili da se zadrži Baron koji je sve to prošao i imao dobru sezonu, tu mislim da nema dileme šta bi bila ispravna a šta pogrešna odluka
salerokada Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 8 minutes ago, Apollo Creed said: Vanjica Marinković I drugi ugao:
Ivo Petović Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 Jbt, ja ladno nisam ni znao da je juče bila utakmica, potpuno sam zaboravio i da se igra
Recommended Posts