garmonbozia Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 1 minute ago, Блок_64 said: А да ми цигани коментаришемо нашу утакмицу без вас,јел ок. Srećom je otvoren forum za sve, pa te neću uskratiti komentara.
copkillah Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Just now, renne said: 4 minutes ago, radisa said: [mention=1038]renne[/mention] 6-7 sekund leti nešto poprilično veliko... Video malo pre. Gledao drugi video Po sporosti leta, pomislio sam i da je eventualno kartonska čaša, ali letelo je pravolinijski, bez rotacija, cigla 90%. 1 minute ago, pbg12345 said: zahvaljujuci maloumnicima na tribinama i covicu sad je prednost domaceg terena neutralisana Živo me zanima kako će sudije i Budućnost da reaguju na ubacivanje bilo čega.
pbg12345 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 1 minute ago, renne said: Ko se nama vratio Wb ljubav prema partizanu nema granice
Блок_64 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Just now, pbg12345 said: zahvaljujuci maloumnicima na tribinama i covicu sad je prednost domaceg terena neutralisana Као што је неутралисана предност домаћег терена у трећој утакмици. Видиш странце у будућности заболе патка за било шта њима је битно да извуку живу главу вечерас и наплате паре од Мила.Ретки су играчи са емоцијама веруј ми.
ducca Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Ubacili agente u publiku da naprave ekcese, ne ložite se...
McNulty Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Kako ce lagano ovo Buducnost da dobije.Buducnost koja je raspad na gostovanjima ce lagano da dobije u atmosferi linca? Ok. Envoyé de mon 5080X en utilisant Tapatalk
pbg12345 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Just now, copkillah said: Po sporosti leta, pomislio sam i da je eventualno kartonska čaša, ali letelo je pravolinijski, bez rotacija, cigla 90%. Živo me zanima kako će sudije i Budućnost da reaguju na ubacivanje bilo čega. izaci napolje i uzeti sluzbeno titulu sanse da se to desi su trenutno oko 90%
Milosh76 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Na osnovu snimaka mi izgleda kao Titograd Vol. 2 Nadam se da neće biti više sranja u nastavku utakmice. Envoyé de mon 5080X en utilisant TapatalkKao sto rekoh, govna I jedni i drugi.Razumem zelju za "osvetom", ali ne kapiram da ne razumeju da je najbolja osveta pobeda i konstantno i korektno navijanje. Da skinu pritisak sa igraca Zvezde. To bi bila najbolja "osveta", ovako dokazujemo da smo ista govna!
garmonbozia Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Just now, Блок_64 said: Ок онда да ти одгворим.Вујошевић је једно од највећих говаана које се икада појавило у кошарци. Menjaš teze. Inače, ovo se sve dešava jer nije kažnjeno ono divljanje u Železniku kada je Jovanović bio trener. Kad nešto tako pustiš bez ozbiljnih kazni, ovo se desi. I u Morači i u Pioniru i na drugom mestu.
radisa Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Ja apelujem da se smirite... Igrom slučaja imam vremena... Sad sam pobrisao par govanrija koje su neki ovde izasarali, u nastavku ću da izbacijem iz kafane... Gledajte utakmicu, patke u gaće i svi sretni...
Блок_64 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Just now, garmonbozia said: Menjaš teze. Inače, ovo se sve dešava jer nije kažnjeno ono divljanje u Železniku kada je Jovanović bio trener. Kad nešto tako pustiš bez ozbiljnih kazni, ovo se desi. I u Morači i u Pioniru i na drugom mestu. Наравно.Само што сте са тим срањима ви почели.Ви сте почели да постављате суњиве њушке поред терена.Ви сте кукали да мало добијате од државе,ви сте тукли судије у свлачионици итд.
copkillah Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Just now, kud u maglu Simoviću said: kako iskusno jinxujete misliš kontradžinksuju! Just now, garmonbozia said: Menjaš teze. Inače, ovo se sve dešava jer nije kažnjeno ono divljanje u Železniku kada je Jovanović bio trener. Kad nešto tako pustiš bez ozbiljnih kazni, ovo se desi. I u Morači i u Pioniru i na drugom mestu. Ne trudi se oko njega, prilično je ograničenih kapaciteta.
Recommended Posts