radisa Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 20 minutes ago, Mark Rothko said: @renne 6-7 sekund leti nešto poprilično veliko...
samo_opusteno Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Zanimljivo, fizicki napadnuti a igraju. Daj ljudi, gadjali nase srafovima od 10 cm, raskrvarili glavu pomocnom treneru pa su igrali. Mislim, cela serija je bolest, ali ako mi nismo pobegli sa trece neka se i ovo odigra. Ionako mislim da u ovoj bolestini nema sanse da dobijemo.
McNulty Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 A kako se to razlikuje od situacije na celoj trecoj utakmici? Meni ovo izgleda duplo gore od treće S druge strane, nadaleko je poznata objektivnost komšija. Envoyé de mon 5080X en utilisant Tapatalk
Pantelija jr Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Ljudi, kapiram ja navijačku ostrašćenost, ali dajte mu ga malo po realnosti, jbg... ja kao zakleti grobar sam bio toliko zgađen nastupom pg publike da sam na kraju navijao za zvezdu, ej, za ćokijevu zvezdu sam navijao... a sad su zvezdini mandrili uspjeli da ispadnu i veća govna i (daleko) veće budale od podgoričkih
djeneralche Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 21 minutes ago, Shaq said: a koja je razlika sa futurom, partizanom pa i tom nazovi neutralnom cedevitom? da ne govorim, da je i samo pracenje sporta izmedju ostalog, test inteligencije :coffee: Covic je jutros rekao da se nista nece dogoditi od stvari koje su se desile u Podgorici i onda ovo. A ni Buducnost nije klub, posle Dinama u fudbalu verovatno najodvratniji klub na planeti.
Shaq Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 s obzirom da su pizde izasle, sad je bitan drugi segment, budu li nas sudije krale i ne bude li nam bilo pusteno da igramo odbranu™ kao sto je bilo dozvoljeno futuri u trecoj i cetvrtoj, prekinuti utakmicu i gepekovati sudije.. dosta smo glumili finocu :coffee:
Milosh76 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Meni ovo izgleda duplo gore od treće Envoyé de mon 5080X en utilisant TapatalkPo cemu se razlikuje? Idioti i jedni i drugiBacali eksere, mobilne, upalkace... Vredjali pljuvali, fizicki napadnuti...Sta je tacno gore? Osim sto smo mislili da su nasa govna ipak manja?
ZokiAsov Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Evo ga i sehovic sa povredjenom rukom izgleda su to bile patke bokanovih. Kao sto rekoh nema mi nikakve logike da izadju ako je bilo udaranja
Блок_64 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 1 minute ago, Pantelija jr said: Ljudi, kapiram ja navijačku ostrašćenost, ali dajte mu ga malo po realnosti, jbg... ja kao zakleti grobar sam bio toliko zgađen nastupom pg publike da sam na kraju navijao za zvezdu, ej, za ćokijevu zvezdu sam navijao... a sad su zvezdini mandrili uspjeli da ispadnu i veća govna i (daleko) veće budale od podgoričkih Нису испали што су хтели да испадну већ што је неко желео да испадне тако.
renne Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 [mention=1038]renne[/mention] 6-7 sekund leti nešto poprilično veliko...Video malo pre. Gledao drugi video
pbg12345 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 zahvaljujuci maloumnicima na tribinama i covicu sad je prednost domaceg terena neutralisana
renne Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 dabogda tebe napali tako klošarčino jedna raspalaKo se nama vratioWb
Блок_64 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Just now, garmonbozia said: Čović je kancer srpske košarke, samo se vi i dalje vadite na Vujoševića koga nema godinama. А да ми цигани коментаришемо нашу утакмицу без вас,јел ок.
McNulty Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Po cemu se razlikuje? Idioti i jedni i drugiBacali eksere, mobilne, upalkace... Vredjali pljuvali, fizicki napadnuti...Sta je tacno gore? Osim sto smo mislili da su nasa govna ipak manja? Na osnovu snimaka mi izgleda kao Titograd Vol. 2 Nadam se da neće biti više sranja u nastavku utakmice. Envoyé de mon 5080X en utilisant Tapatalk
Recommended Posts