Joe D Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 5 minutes ago, Plajvi said: Secam se da smo najvise mracili onda kad je otisao Cirbes a dosao Kuzmic, nista mi ne znamo. kako ko
Micko8 Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Pa Kuzmic je bolji igrac od Cirbesa, ne znam zasto je neko mracio kada je dolazio upgrejd u odnosu na njega.
Dankan Ajdaho Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 2 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Таласи хејта на ККЦЗ теми ... Питање: Јел Дангубићу истекао уговор? Јел потписао за кога? Vratio se juče za Bg, slobodan igrač.
pbg12345 Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 5 hours ago, Mil@n said: A opet, to smo rekli za svaki u poslednjih par godina pa... pa ovo je prvi put da krecemo sa juniorom u timu decko je kancer, to moze potvrditi svako ko je odgledao nekad utakmicu fmp-a kazem fmp, jer je u zvezdi do sad ipak igrao pod odredjenom kocnicom, sad u ovoj situaciji, verujem da ce se opustiti i da cemo gledati onog starog filipa dakle svaki napad preko njega, 15 sekundi driblanja u mestu pa sut preko ruke sa 8 metara bole nas kurac, imacemo lepu priliku za dosta skokova u napadu vidim da ljudi hejt uzmeravaju ka njemu, to mi deluje prilicno pogresno za tu svinjariju je kriv najpre matori covic, pa onda redom svi u klubu, na celu sa trenerom
Mil@n Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Ja sam u fazonu da sačekam da vidim kako će čovek da igra EL pa ću posle da ga pljujem.Hawaii Mate 10 Pro
Joe D Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 4 minutes ago, Mil@n said: Ja sam u fazonu da sačekam da vidim kako će čovek da igra EL pa ću posle da ga pljujem. bojim se da imam lose vesti za tebe...
booyaka Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 bojim se da imam lose vesti za tebe...Možda je mislio na narednu sezonu.
Apollo Creed Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Prodaja sezonskih karata KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2018-2019, po izuzetno povoljnim cenama počinje 3.septembra i trajaće mesec dana. http://www.kkcrvenazvezda.rs/sezonske-karte-u-prodaji-od-ponedeljka-28-08-2018.html
Ratamahatta Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Prodali bi bar 1000 sezonskih vise da u medijskom spotlightu pre 2 dana nije bio JR Chox, 1 izuzetan marketinski potez.
Heaviside Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 (edited) 13 hours ago, pbg12345 said: vidim da ljudi hejt uzmeravaju ka njemu, to mi deluje prilicno pogresno za tu svinjariju je kriv najpre matori covic, pa onda redom svi u klubu, na celu sa trenerom ma ko ga jebe, decko zeli da igra po svaku cenu u zvezdi i nije sigurno protiv svoje volje tu gde jeste. jasno je filipu sve i boli ga bas kurac, makar u pioniru bilo 0 gledalaca on ce iziveti svoju fantaziju. sto se ove svinjarije tice treba ih jebati porodicno posto do nje ne bi doslo da jedan od njih dvojice ima jednu desetinu jednog obraza. a trenera su trazili takvog koji je ce da pristaje na ovakve stvari, zato posle radonje i dovode trenere sa beznacajnim iskustvom na radnom mestu prvog trenera. Edited August 29, 2018 by Heaviside
Dankan Ajdaho Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Plus zilijun. Kad prodaju dvesta sezonskih, biće pljuvačine po nepravim™ navijačima samo takve i podsećanja gde smo bili 2011. No makar o tome nećemo morati mnogo da mozgamo, biće dovljno baciti oko na teren.
Apollo Creed Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 43 minutes ago, Plajvi said: Prodali bi bar 1000 sezonskih vise da u medijskom spotlightu pre 2 dana nije bio JR Chox, 1 izuzetan marketinski potez. Sezonska je preskupa-imaš sigurnih 11 ABA+5 EC utakmica, ispada 500 dinara karta po tekmi što će biti skuplje vrv od dnevnih/pojedinačnih karata. Ajde ok, odigraćemo možda još koju u EC, ako i uđemo u 1/2 i finale ABA-e- to se ionako pušta za dž, kao i domaća liga. Niđe logike.
theanswer Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 2 hours ago, Heaviside said: ma ko ga jebe, decko zeli da igra po svaku cenu u zvezdi i nije sigurno protiv svoje volje tu gde jeste. jasno je filipu sve i boli ga bas kurac, makar u pioniru bilo 0 gledalaca on ce iziveti svoju fantaziju. sto se ove svinjarije tice treba ih jebati porodicno posto do nje ne bi doslo da jedan od njih dvojice ima jednu desetinu jednog obraza. a trenera su trazili takvog koji je ce da pristaje na ovakve stvari, zato posle radonje i dovode trenere sa beznacajnim iskustvom na radnom mestu prvog trenera. bar će fmp igrati pristojnu košarku
Joe D Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 fmp doduse deluje po imenima da ce biti uzasan ove sezone.
Recommended Posts