copkillah Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 pa nije se raspao sam od sebe.. sto se tice pastete, tu ste vi apsolutni favoriti, mi bez joe, plus jos dva stranca manje... al koga boli patka za pastetu, posebno nakon ovog razbijanja snsovaca :coffee:Pa jeste, vi ste odigrali sjajno, a mi smo očajno ušli u utakmicu i bukvalno smo imali dva igrača za prelaznu ocenu. I mojne taj alibi za Paštetu, bolje smišljaj alibi za Futuru
Shaq Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 (edited) i el realno da je onaj konj zabarski na tajm autu, bio nazvao filipa midzetom? Edited April 6, 2019 by Shaq
pantelia Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 2 minutes ago, ZokiAsov said: Vazno je da je ispao ovaj odvratni, smradovski ustaski klub. Cestitke. +1 Hvala na cestitkama! Ima li gde Dantea? Da li je Belosevic podlegao pritisku?
levi Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Just now, Shaq said: i el ralno da je onaj konj zabarski na tajm autu, bio nazvao filipa midzetom? Trinkieri čita forum
Cash Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Just now, Shaq said: i el realno da je onaj konj zabarski na tajm autu, bio nazvao filipa midzetom? Cestitke na pobedi Shaqo :kafa:
ZokiAsov Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 2 minutes ago, pantelia said: +1 Hvala na cestitkama! Ima li gde Dantea? Da li je Belosevic podlegao pritisku? Cisto da ti ucinim kad vec nemas muda da napises.
copkillah Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 i el realno da je onaj konj zabarski na tajm autu, bio nazvao filipa midzetom? Ako je on konj, ti si Ćićolina
pantelia Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 2 minutes ago, ZokiAsov said: Cisto da ti ucinim kad vec nemas muda da napises. :-*
Nikodije Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 6 minutes ago, Shaq said: i el realno da je onaj konj zabarski na tajm autu, bio nazvao filipa midzetom? Midžet valuable player
theanswer Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 ceo forum ga zove midžetom sad odjednom ne valja haha
Goranz Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Zovu ga gnom, sada su sada toliko ljuti na Trinkijerija.
Joe D Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 5 minutes ago, levi said: mislim da je pošteno reći da je Tomić korektno spremio utakmicu, s obzirom na pritisak i na dugo vreme do utakmice.. i da je outcoachovao eminentnog trenera gostiju Tomic je razbio utakmicu, samo je pitanje sto mu ekipa deluje da igra na autopilota pola sezone, kad je u svojim boljim periodima delovala zastrasujuce dobro. I dalje mislim da je sa zdravim Reglendom ova ekipa na maksimumu par nivoa vise po kvalitetu igre od konkurencije u aba ligi i da zbog silnog zajebavanja strucnog staba i covica nismo videli pravi potencijal ekipe. Ovo veceras je, kad se izuzmu bacanja, bilo kao sat.
nautilus Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 6 minutes ago, theanswer said: ceo forum ga zove midžetom sad odjednom ne valja haha Ovo je forum, ovde su takvi šabanluci deo folklora, Trinki bi trebalo da je gospodin čovek u gospodskom timu, maltene instituciji.
theanswer Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Just now, nautilus said: Ovo je forum, ovde su takvi šabanluci deo folklora, Trinki bi trebalo da je gospodin čovek u gospodskom timu, maltene instituciji. i vi biste trebali da budete moderatori pa ste kurac obični realno
Recommended Posts