renne Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Propustas istorijski derbi75-43 6:55 do krajaPa kad sam sa mojom studentarijomNeka, nije mi žao
Ginekolog Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Malopre na tajmautu Trinkijeri nazvao Covica midzetom
Shaq Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 isra se amater tomic izvikanom zabaru u pljeskavicu :coffee:
copkillah Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Čestitke, raspali smo se, odigrali najgoru utakmicu sezone, nerealno je da je ovo isti tim koji je sve derbije manje-više odigrao egal. Ćeraćemo se u Pašteti!
Shaq Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Just now, copkillah said: Čestitke, raspali smo se, odigrali najgoru utakmicu sezone, nerealno je da je ovo isti tim koji je sve derbije manje-više odigrao egal. Ćeraćemo se u Pašteti! pa nije se raspao sam od sebe.. sto se tice pastete, tu ste vi apsolutni favoriti, mi bez joe, plus jos dva stranca manje... al koga boli patka za pastetu, posebno nakon ovog razbijanja snsovaca :coffee:
ZokiAsov Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Vazno je da je ispao ovaj odvratni, smradovski ustaski klub. Cestitke.
MiddleClass Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 1 minute ago, ZokiAsov said: Vazno je da je ispao ovaj odvratni, smradovski ustaski klub. Cestitke. +1 Ko granom
levi Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 mislim da je pošteno reći da je Tomić korektno spremio utakmicu, s obzirom na pritisak i na dugo vreme do utakmice.. i da je outcoachovao eminentnog trenera gostiju
Recommended Posts