salerokada Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Ansvere, skoro sve poene u četvrtoj smo primili preko Čovića. Čak i da je odgovoran za sve poene koje smo postigli u četvrtoj (a nije) to je problematično.
Блок_64 Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 5 minutes ago, theanswer said: Pa napisao sam, da nije bilo Čovića ne biste ni bili ni u utakmici niti bi te odbrane koje kao niste odbranili išta značile. Na drugoj strani terena je bila ista priča btw. Partizan nije ništa branio spolja a to je sve od Čovića polazilo u trećoj četvrtini. Замисли да је био Човића у тим моментима заменио Добрић,а Давидовац да је био на плеју.
theanswer Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Just now, Блок_64 said: Замисли да је био Човића у тим моментима заменио Добрић,а Давидовац да је био на плеју. šta bi bilo, zvezda bi dobila utakmicu koju je dobila? mislim da preterujete. čović vam je u ovoj utakmici doneo više nego što vam je oduzeo.
theanswer Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 2 minutes ago, salerokada said: Ansvere, skoro sve poene u četvrtoj smo primili preko Čovića. Čak i da je odgovoran za sve poene koje smo postigli u četvrtoj (a nije) to je problematično. zapeo si za tu četvrtu, ne mislim btw da ste dobili sve preko njega al nebitno njegov ključni doprinos je kao što sam pisao bio u trećoj, to zanemarujete skroz
salerokada Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Utakmicu smo dobili zbog Gagićeve gluposti, a uprkos Čoviću manje u odbrani.
renne Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Preteruju svi naravno Odigrao je sa 300 % mogućnoisti večeras
theanswer Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 (edited) a igrala je zvezda bez čovića u drugoj i bez reglenda sa riversom na kecu najviše, mislim i da je davidovac bio na terenu tad, tad je partizan i napravio seriju najveću do egala na poluvremenu @salerokada ako ti je utakmica stala u taj jedan potez onda jbg Edited March 23, 2019 by theanswer
Блок_64 Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 5 minutes ago, theanswer said: šta bi bilo, zvezda bi dobila utakmicu koju je dobila? mislim da preterujete. čović vam je u ovoj utakmici doneo više nego što vam je oduzeo. Донео је и вама продужетак.Иначе решили би ми то без проблема да је дебил седео на клупи.
salerokada Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Rekoh da sam gledao od četvrte. Utakmica jeste stala u taj potez jer je on prelomio.
Have_Fun Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Da je sjajan igrac - naravno da nije A da je zasrao veceras toliko koliko neki pisu - opet nije Voleli ga ili ne, zaista jeste pokrenuo Zvezdu u jednom momentu Statistika +/- kaze da je u tom segmentu bio najbolji u timu sa +12 Ovde je popularno da se uhvati jedan igrac, i razvlaci non-stop tokom cele godine, bez obzira da li odigra dobro ili ne U Zvezdi je to naravno Covic.. a na NBA topicu je to Barton Mogu oni da zabeleze tripl-dabl, sa 36pts, 15sk, 17ast i da izgube jednu jedinu loptu na mecu, i bice kenjano na sledecih 18 strana o toj jednoj izgubljenoj kao da je smak sveta
theanswer Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Just now, salerokada said: Rekoh da sam gledao od četvrte. Utakmica jeste stala u taj potez jer je on prelomio. Sa ovim ću da završim. Utakmica ne bi stala u taj jedan potez da nije bilo opisanog u trećoj četvrtini.
J.R. Cash Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 16 minutes ago, Блок_64 said: Донео је и вама продужетак.Иначе решили би ми то без проблема да је дебил седео на клупи. Sta biste resili bez problema? Izvukao vas je iz kanala i okrenuo utakmicu.
Блок_64 Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 1 minute ago, J.R. Cash said: Sta biste resili bez problema? Izvukao vas je iz kanala i okrenuo utakmicu. Пријатељу не могу двојци да пишем исте постве.Јесте одиграо ок у нападу да не кажем добро и сјебао све у одбрани.Док је он био у игри а био је од пола треће па на даље и нон стоп сте нападали преко њега и врло успешно.Мислим да је једну једину одбрану одиграо када је каснио и па скако са Јовановићем за лопту коју је овај избио у аут.
samo_opusteno Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 A preko koga su davali koseve kad Covic nije bio u igri?
Recommended Posts