darkonet Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 na onu pricu o Lazicu danas, pre one njegove rampe na igracu Limoza kad su nam dosudili tehnicku, opet se li odbio od Lazica lagano i jebo vas Covic vise, prezvakali ste to hiljadu puta, Borisa igra kao zmaj, prosto mi sad izgleda neverovatno da kod Radonje nije bio ni u planu
elementary Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Retardi opet briljiraju .Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ivo Petović Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Jebo tebe Čović. Ima da drobim ovde svaki post o debelom govnaru, što svaki normalan, pristojan i samosvestan čovek treba da radi.
darkonet Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 nema potrebe da se vredjas, nista licno samo toliko je puta receno o tome i izgleda se nece nista promeniti ako ti je junior uspeo ogaditi ostatak tima jbg nemoj da gledas
Ivo Petović Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 2 minutes ago, darkonet said: nema potrebe da se vredjas, nista licno samo toliko je puta receno o tome i izgleda se nece nista promeniti ako ti je junior uspeo ogaditi ostatak tima jbg nemoj da gledas Ne vredjam se samo smatram da o tome treba drobiti stalno, ne miriti se sa govnarlucima...osim toga, tako se praznim. Da sam u hali, čuo bi me Tomić sigurno (kad pomislim da sam čak razmišljao d počnem da idem na utakmice, kad su debelog izbacili iz rotacije).
darkonet Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 hahaha ma ok, razumljivo je, verujem da bi ovaj tim isto tako bio gotivan kao npr onaj s kvinsijem i tim pre njega da je u timu bilo ko drugi osim u juniora proslu utakmicu sam uzivao, isto tako i ovu u prvoj cetvrtini pre njegovog ulaska, tim je super, njima podrska, covic me ne interesuje Bili Beron odlican, neverovatno sta sve pogadja
Ivo Petović Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Kako te Čović ne interesuje kad je on bitan deo tima? Drugo, to ti je pokazatelj kako je klub za koji navijaš privatni klub jednog iskompleksiranog lika. Treće, što je tebi sigurno najbitnije, ne postoji šasa da Zvezda osvoji titulu sa debelim u rosteru. Znam da ti to sad izgleda čudno, ali veruj mi da ne postoji. Pišemo se u aprilu.
samo_opusteno Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 1 minute ago, renne said: Jebeni kešelj Mozda i veci rekreativac od Covica.
Ivo Petović Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Ubio mi je debeli govnarski kepec svu želju da gledam ovo.
elementary Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Čekaj sad ne važi kos a kad je onaj njihov dao onda je važilo i nisu gledali ,debili.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Recommended Posts