elementary Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Kakvi paceri od sudija ,ne znaju ni pravila [emoji16]Kakva lepota šut Berona.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Shaq Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 ma jebao vam pas mater i covic vise, sve moraju da useru!
Ivo Petović Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Puši kurčinu Tomiću, i ti i malo debelo govance i njegov kompleksaški ćale. I Plavšić sa vama, takođe.
Shaq Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 znaci ne da necemo dovesti i bar tog jednog polovnjaka na kecu, nego cemo do kraja morati da gledamo ovo malo celavo govno raspalo! MRS MRS MRS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
levi Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 zabagovala rotacija. Cirbes Baron i Simanić celu četvrtinu bez izmene
elementary Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Odmah nam ogade košarku. Taman smo se navikli par utakmica da ne gledamo čovečuljka ,znao sam da to neće potrajati . Toliko nam malo fali ,taj jedan plej kao rezerva i mi tu moramo da gledamo ovog.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
samo_opusteno Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Just now, levi said: zabagovala rotacija. Cirbes Baron i Simanić celu četvrtinu bez izmene Zabagovao je sa Stratosom i protiv Buducnosti kada ga u trecoj 7 minuta nije uveo dok su ovi preokretali, a Stratos igrao dobru utakmicu u prvom. Sada valjda nije hteo da remeti momentum ali tada ga je morao ranije uvesti.
samo_opusteno Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Koliki odraz i osecaj za rampu kod Borise...
elementary Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Boriša sledeće godine u El ima da napreduje samo tako. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ivo Petović Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 (edited) Možda u timu Budućnosti, Partizana ili nekoj Barsi/Realu. Zvezda sa debelim govnarom u timu sigurno neće igrati EL. A znajući mu ćaleta i njegov MO, ne bi me čudilo da otpusti Fajea, pošto Boriša igra ovako. Edited January 2, 2019 by Ivo Petović
Shaq Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 ali sta je ovo sto mali govnar u napadu igra, jesu li oni toliko slepi? a da ne pricam o nepostojanju u odbrani!
samo_opusteno Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 F-Co, Odzo, Davidovac i Simanic... FMP + Perperoglu.
Recommended Posts