Joe D Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 doduse, nigde nije rekao da se ponuda odnosi na igranje kosarke.
pacey defender Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Pa mene ne bi iznenadilo da je imao ponude iz inostranstva. Igra se kosarka i u Portugalu, na Kipru, Norveskoj, Novoj Kaledoniji....
Lord Stef Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Bosni, Bugarskoj, Albaniji... ne iskljucujte blisko inostrantstvo.
booyaka Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Nadam se da Tomić ima neku bekap varijantu ako FČ3 zapali u inostranstvo na polusezoni. Ne izgleda mi da Nenadić ima taj kvalitet da iznese tu ulogu na pravi način, pogotovo u presudnim utakmicama. :coffee:
assignment Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 47 minutes ago, booyaka said: Nadam se da Tomić ima neku bekap varijantu ako FČ3 zapali u inostranstvo na polusezoni. Ne izgleda mi da Nenadić ima taj kvalitet da iznese tu ulogu na pravi način, pogotovo u presudnim utakmicama. :coffee: Za koje presudne utakmice? Pa ne igramo mi protiv Reala I Fenera pa da nam treba tako dobar bekup kao sto je Filip. Igramo, mozda protiv tamo nekog slabasnog Partizana, ovi iz Hrvatske su izgubljeni u vremenu i prostoru, a ovi iz Black Forrest-a nece opravdati ime, mmw
Garnirung Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Ukoliko dobijemo večeras Brešu, najverovatnije smo treći, tako da upadamo u novu grupu, gde bi trebalo da budu Valensija, Unikaha/Uniks i Limož.
kobni zelaya Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Fica odmara Sent from my SLA-L02 using Tapatalk
levi Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 10 minutes ago, kobni zelaya said: Fica odmara Sent from my SLA-L02 using Tapatalk drugu za redom posle reprezentativne pauze. šta se dešava
samo_opusteno Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 +20 protiv Brese u prvoj cetvrtini je najopasniji rezultat.
Garnirung Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 I to je otprilike bila cela nauka. Naravno da Nenadić nije pravi plej i da neće napad da nam procveta u toj varijanti, ali nije čunj u odbrani kao dotični i logično, nema razigravanja protivnika i laganog vraćanja u meč
Recommended Posts