Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2018/19

Ros

Recommended Posts

Posted
Just now, Nikodije said:

Džo, bili i stratos u zbiru 102 minuta, skoro bez izmene. Možda ovo pokazuje kome on zaista veruje u ovom timu kada je teško i bitno. 

možda je to i najbitnije od svega?

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

467

• harper lee

412

• Apollo Creed

292

• Shaq

280

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Just now, renne said:

a što trener šmeker nije teo da da izjavu?

Dao je izjavu pred mec od minut dva istom tom novinaru.

Posted
1 minute ago, Shaq said:

hoces da kazes da dobric, davidovac i simanic nisu legitimne zamene? prva dvojica su prosle godine igrali po 20 min u el..

zasto u abi ne razigrava radanova i nenadica protiv krs ekipa umesto sto jede govna sa konjinom isprdkom, za kojeg zna da nece moci da ga koristi vise od 2 minute u svakoj iole ozbiljnoj utakmici?

Pa vidiš da mu je simanić trenutno toliko legit da je dao prednost 1 raspalom kešelju, davidovac mu uopšte ne igra, a za dobrića mi uopšte nije jasno kako ga to koristi. Btw mala minutaža lazića večeras je bila praznik za oči. 

Posted (edited)

...

Edited by Nikodije
Posted (edited)

Trodupli

Edited by Nikodije
Posted
Just now, Ivo Petović said:

Zato što je teatar, gluma, foliranje.

Zašto to tebe pogađa toliko?

nije folrinaje, takav je lik, takav je bio i dok je iz partizana igrao na pozajmici po nizim ligama.

ne pogadja me, samo mi nije bilo jasno zbog cega ti je grozan lik. odlican igrac, odlican saigrac, njegovo zalaganje cak prevazilazi i njegovo lozenje, bukvalno nacrtan igrac kakvog treneri vole.

Posted
2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

nije folrinaje, takav je lik, takav je bio i dok je iz partizana igrao na pozajmici po nizim ligama.

ne pogadja me, samo mi nije bilo jasno zbog cega ti je grozan lik. odlican igrac, odlican saigrac, njegovo zalaganje cak prevazilazi i njegovo lozenje, bukvalno nacrtan igrac kakvog treneri vole.

Stvar ličnih preferencija. Ne volim te likove što se dernjaju posle svakog koša i zovu navijače da ih podrže svako malo. Više volim ove mirne, što se ni ne oznoje, a natrpaju u tišini.

Posted
9 minutes ago, MiddleClass said:

Dao je izjavu pred mec od minut dva istom tom novinaru.

el to isto?

pitam za druga

Posted

Uzgred, Tomić je džiber popriličan, to je svima jasno. Što ide ruku pod ruku sa odsustvom integriteta. Kao što je jasno da Regland i doktor Stratos ne mogu da igraju 35 minuta svaku bitnu utakmicu. Naravno, reakcije biti neće i Tomić, iskompleksirani dr mašinstva i njegovo debelo bure od 165cm će nastaviti da pljuje u facu svima.

Posted

Све све, али откуд покојни Кешељ данас на паркету?

Posted
Just now, Cane Vukic Prebranac said:

Све све, али откуд покојни Кешељ данас на паркету?

sprda se grobarima :D

Posted
5 minutes ago, Ivo Petović said:

Stvar ličnih preferencija. Ne volim te likove što se dernjaju posle svakog koša i zovu navijače da ih podrže svako malo. Više volim ove mirne, što se ni ne oznoje, a natrpaju u tišini.

Ma, Novica je prototip anitisportiste, samo kod nas neko moze da hejluje takvog lika. Da je u treniranje i brigu o telu ulozio toliko truda koliko u kreveljenje bio bi evropska zvezda sa sjajnom karijerom. Posto nije, ostao je lokalni saban kojem je forte to sto je "dobar za svlacionicu" i ima "partizanski moral".

Posted

Simic trazi Srnica. U prevodu, Stivi Vonder trazi Nevidljivog Coveka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...