MiddleClass Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 3 poraza u nizu Trinkijerija. SNS bacio pare... Valjda se ne budu vadili protiv nas.
Apollo Creed Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 Alempijević pregazio uvek neugodne Nove Heroje iz Den Boša!
Shaq Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 On 21.11.2018. at 16:57, MiddleClass said: Pobjeda u derbiju lijeci sve rane. gubimo lagano, oni napaljeni, mi u downu, plus jos kreten precednik ko i po obicaju nasao trenutak kad ce da divlja.. oni zavrsavaju pojacanja, a mi ne da necemo dovesti nikog, vec su otkazi daleko izvesniji, naravno gnoma to ne kaci.. jebo im pas mater obojici, i senioru i junioru. :coffee:
theanswer Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 što je kul tako ući u utakmicu, sve je crno najgori smo, ako izgubimo izgubili smo zbog ovih nije mi krivo uopšte, a ako se pobedi onda će biti jer smo tako u mogućnosti jebi sirotinju
theanswer Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 molim sve prisutne da zabeleže ovaj dragančetov pokušaj.......nečega
theanswer Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 hahahhaha kakav si ti bogotac jebemtiživotdatijebem
Apollo Creed Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 11 hours ago, Shaq said: gubimo lagano, oni napaljeni, mi u downu, plus jos kreten precednik ko i po obicaju nasao trenutak kad ce da divlja.. oni zavrsavaju pojacanja, a mi ne da necemo dovesti nikog, vec su otkazi daleko izvesniji, naravno gnoma to ne kaci.. jebo im pas mater obojici, i senioru i junioru. :coffee: Prvo Tomić, pa tek onda ostali Shaqo...
zakintos Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Ima da pravite Alempijevica od blata... Fico izdrzi!
Miralem Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 fica je osnov jedne nove i moderne zvezde, iskusni igrac cija sama pojava stimulativno utice na mladje kolege. uz njega svi daju 120%, i to se ne moze videti u statistikama.
Venom Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Covic je los u Zvezdi, ali bi bio idealan u FMP-u. U svakom slucaju bi pomagao mladim igracima da steknu iskustvo i na vreme shvate da je profesionalna kosarka surov posao i da ce do kraja karijere cesto morati svasta da istrpe.
zakintos Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Just now, Venom said: Covic je los u Zvezdi, ali bi bio idealan u FMP-u. U svakom slucaju bi pomagao mladim igracima da steknu iskustvo i na vreme shvate da je profesionalna kosarka surov posao i da ce do kraja karijere cesto morati svasta da istrpe. -1+1 Sa tobom se ne bi složio Stefan Pot - eno ga stigao je i do reprezentacije...
Ratamahatta Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Svojevremeno ste pisali da je Gudura coskario jer mu Ficko nije dodavao, nisam gledao ali vam verujem.
Recommended Posts