Giggsy Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Imamo sjajnu odbranu... Zaista te tera da sibnes rakiju vec u 6
bradilko Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 dve trojke smo dali bože dragi kakvi su ovo šuteva za tri
Miralem Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 dobro, za koj kurac trpimo aranitovica i dalje????
J.R. Cash Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Sani 21 minut, Gegic 9. Samo kod ove mlohe od trenera.
bradilko Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 u pičku lepu materinu koje brukanje!! vanja koje trojke on uzima bože, pa kad se baci unazad
goofs Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Bilo bi do jaja kad bi neko izvukao statistiku od pocetka ABA lige - koga je Krka najvise puta pobedjivala u ovoj fiskulturnoj sali, mislim da smo ubedljivo prvi.
J.R. Cash Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Uzeo je tu trojku zato sto je Landale odbio da uzme otvorenu i tako ugusio napad.
keitel Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 To je što je. Bez Zagorca ionako skromna kreacija djeluje baš jadno, treba nam on ali i još neko sa malo boljim repertoarom u napadu.
bradilko Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 3 poslednja meča smo izgubili pogubimo se često u odbrani pa može li vanja da proba malo da probije pa da udeli neku loptu nekom a ne ovakve trojke unazad da šutira. ko ga je to naučio? može li on to da ispravi? aranitović ništa ni u odbrani ni u napadu. novica treba da prekine da igra. ovo do sad je dno što je odigrao. ma idi bre.. šta je sa zagorom? on dok se ne vrati nećemo dobiti nijednu utakmicu. neka dovedu pleja.
mozzer Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Nema tu filozofije. Canak je dobar decko ali nije trener za Partizan. Osim toga potreban je bar jos jedan ozbiljan igrac, bek kosgeter, ozbiljan. Verovatno i centar. Ne moze sve kao mladost trener pocetnik, polet.... mislim simpaticno je sve ovo ali ne moze da se ocekuje rezultat... i naravno foking marinkovic.... ali okay opet sam reaktivirao negledanje, danas nerviranje nivo 0, divota...
mozzer Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Meni se on ne svidja kao igrac, isto je simpatican i ok decko kao i Canak. Za KKP - slaba vajda. Negde sam procitao da smo u +/- statistici najgori sa njim na parketu...
Giggsy Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 (edited) Nama realno fale trojica igraca - play, bek i neka zverina na 4/5. To necemo dobiti nikad, doci ce jedan i to, valjda, neka bedna cetvorka. Spolja kada Zagor nesto kreira i Vanja pogadja i mozemo, unutra smo rupa, pa plus jos Zagor mora i na 4 Edited October 20, 2018 by Giggsy
mozzer Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 9 minutes ago, Giggsy said: Nama realno fale trojica igraca - play, bek i neka zverina na 4/5. To necemo dobiti nikad, doci ce jedan i to, valjda, neka bedna cetvorka. Spolja kada Zagor nesto kreira i Vanja pogadja i mozemo, unutra smo rupa, pa plus jos Zagor mora i na 4 +1 Studentska ekipa, studentski budzet, studentske ambicije, zejzanje
Recommended Posts