Geo Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Na svakih 4-5 nastupa (otprilike) u el smo stizali do f4 ...
assignment Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 2 hours ago, Mark Rothko said: Da pratite košarku malo duže od ovih poslednjih 4-5 godina otkako je postala popularna kod nas znali bi da je Partizan 4 puta igrao F4, godinama top 8, a i osvojio ovo takmičenje. E, vidiš, to znači konkurisati za najviši plasman. Molim vas, bez persiranja, lol Inače gledam ja to duže vremena, počelo je utakmicama Cibone i Makabija i finalne serije Zvezde protiv Cibone... Samo definicija najviši plasman je po meni min finale, a razlika u takmičenju je evidentna i niste je ni tada bas postigli, ali ok... Pozz
Mark Rothko Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 E tako... to je konkurisanje za najviši plasman. Igraš sa ciljem da osvojiš. Sada razumeš navijače KK Partizan. A ovo što poslednjih godina igraju predstavnici ABA u EL zove se statiranje u kukuruzu. I takve su im ambicije.
samo_opusteno Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 E tako... to je konkurisanje za najviši plasman. Igraš sa ciljem da osvojiš. Sada razumeš navijače KK Partizan. A ovo što poslednjih godina igraju predstavnici ABA u EL zove se statiranje u kukuruzu. I takve su im ambicije. Nadamo se da i ti sada razumes muke navijaca fkcz kojoj je prosek polufinale na 5 godina dok smo gledali fkp kako uglavnom osvaja 0 bodova u grupama.Vi bar gledate kkcz koja u el procentualno ima bolji odnos pobeda i poraza od Partizana u eri Vujosevica iako igra u mnogo tezem sistemu.
Mark Rothko Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 4 minutes ago, samo_opusteno said: Nadamo se da i ti sada razumes muke navijaca fkcz kojoj je prosek polufinale na 5 godina dok smo gledali fkp kako uglavnom osvaja 0 bodova u grupama. Vi bar gledate kkcz koja u el procentualno ima bolji odnos pobeda i poraza od Partizana u eri Vujosevica iako igra u mnogo tezem sistemu. Inače, u eri Vujoševića dva puta na F4 + ubedljivo prvi u grupnoj fazi kada je format bio sličan ovom danas. A na rsb neka i dalje računaju procente.
Mark Rothko Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Imaćemo na pg 2 stranca, oba sa ovih prostora Ne može se braćo bez crnog mamojeba na jedinici.
Kreator Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 (edited) sjajan tegeltijin autorski tekst. još jednom da se rasprše sve zablude i loženja nas grobara. i dizanje noseva takođe: https://sport.blic.rs/kosarka/evropska-kosarka/vladan-tegeltija-kk-partizan-evroliga/xsycfyr s obzirom da će nam opet onaj šerpar birati igrače (uz trinkijerija) čisto sumnjam da ćemo napraviti ekipu za napad na evrokup i aba ligu. pošto više ovi domaći kupčići gube bilo kakav značaj. Edited June 28, 2019 by BlackGeorge
bradilko Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 10 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: cestitam gordica svima koji slave ja obožavam Gordu!!! baš sam srećan! ima da ga zapratim na sve žive mreže tj samo na fb
Goranz Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Dejan Borovnjak se nameće kao logičan potez. A valjda neko o klubu razmišlja i o Tepiću i Slobodanu Božoviću.
bradilko Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Borovnjak odličan. nekad nije mogao da igra ali sad odlično pojačanje ako je sačuvao telo. čušba Tepić!! ooo daj bože da mi dođe Tepara!!! jednog amera a da nije nedonošče i da ne šutira sa zemlje i jednog lazmolikog i možda nam dovede Andrea ( mi smo glam rock!!! Andrea!!! harizma!!!!) nekog italijana npr na 4-3. još na nbgd da se igra šta ćeš lepše dok ne ode žvalava skotina
Kreator Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 verovao ti ili ne, postoji ogroman broj navijača partizana koji razmišljaju o tepiću kao pojačanju. i posle nam je đavo kriv...
bradilko Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 1 hour ago, BlackGeorge said: verovao ti ili ne, postoji ogroman broj navijača partizana koji razmišljaju o tepiću kao pojačanju. i posle nam je đavo kriv... +1 pa ja razmišljam o tepiću!! on je cuore mio!!! on je simbol! gorda-tepa- 1 kombo iz usa sa dobrim procentima ( a da ne grešim dušu vanja bi nam dobro došao ali i mi smo se obrukali prema njemu) dole jednog lazme look like i ovi pikavci dobri smo još, priča traje, sve je u redu, doći će bolji dani..
Recommended Posts