Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Partizan angažovao Dragana Jakovljevića iz Žitka.

Košarkaški klub Partizan misli na budućnost.

Upravo iz tog razloga crno-beli počeli su saradnju sa proslavljenim trenerom Draganom Jakovljevićem. Jakovljević je jedan od najboljih analitičara i košarkaških stručnjaka u našoj zemlji.

On će raditi u Partizanovoj filijali KK Mladost iz Zemuna. Nema sumnje da će se na ovaj način Partizan posvetiti svojoj filijali sa ciljem da u budućnosti crpi snagu za prvi tim iz mlađih kategorija, kao i svoje filijale gde će brusiti talentovane dijamante sve dok ne zasjaje na velikoj pozornici.

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:lolol:

Posted
6 hours ago, levi said:

kojot sve fino, pa kad vam ga zavuče

zato im se  i ucmaruje svo vreme, da bi nekaznjeno mogao da pise mucke provokacije :fantom:

Posted (edited)

Eto mozda i tamo razvije nekog Aranitovica,Radanova i Simanica :) Mozda je dosao na preporuku druga mu Vladana Tegeltije.  

Edited by Micko8
Posted

Grbović udomljen, Jakovljević udomljen... ima li nade da Milovan Jovanović bude naš Leon Deleon? 

Posted

Odlicna vest, neka nam napravi 2-3 nova bogdana i dosta od njega

Posted

Bogdan je demantovao  da je doticni imao neku veliku zaslugu u njegovom razvoju, mislim da ga je samo ignorisao kada je nabrajao trenere pa se ovaj nasao uvredjenim.

Posted

Ma laze bogdan, ja vise verujem gandri

Posted
Just now, ZokiAsov said:

Ma laze bogdan, ja vise verujem gandri

+1

Posted
33 minutes ago, Goranz said:

Grbović udomljen, Jakovljević udomljen... ima li nade da Milovan Jovanović bude naš Leon Deleon? 

udomilo milovana na o2

Posted

grbić pera

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...