simple red white Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 A o kome ti misliš da sam ja pisao? Koga sam targetovao?Da znam, ja bih ti rado odgovorio a ne postavljao pitanje oekujuci od autora nejasnog posta pojasnjenje.Medjutim izgleda da sam se prevario i da ni autor posta ne zna odgovor, a ja ne zelim da pretpostavljam.Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока
ToniAdams Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 On 16.4.2019. at 12:29, copkillah said: a izgleda da je autor: https://twitter.com/ljubomirovicm?lang=en Kruše mjekani, što bi rekao pokojni dr. Franjo.
garmonbozia Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Izgleda da je našem Mailmanu Gagiću uručen otkaz.
Filozof manijak Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 okačio bih prigodnu fotku Gagare kako svira violinu, ali ne mogu da je iskopam na netu
Mark Rothko Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Postoji priča da će nas već za KLS pojačati Vasilije Pušica, naše dete, vraća se u klub iz koga je otišao kao klinac. Imao je odličnu koledž sezonu za Haskije, fine brojke, posebno za 3 poena. E sad, on može da se odluči da još jednu godinu igra u Americi, iako je bio završna godina, ako upiše postdiplomske jer je imao pauzu kada je prelazio na Nortistern.
Jimmy Kowalski Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 (edited) Ko je gledao jucerasnji mec juniora, mogao je iz prve ruke da se uveri zasto Pecarski ne dobija minute u prvom timu, i zasto ih verovatno nece dobijati mnogo ni u KLS-u.. Edited April 22, 2019 by Jimmy Kowalski
Jimmy Kowalski Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Pristup igri i generalno ponasanje mu je bilo uzasno. Jebe mu se za sve, u odbrani ne postoji, u napadi igra za sebe..
mozzer Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Ma bre on nema ni kvalitet, vidi se to... izgurace ga preko caleta i to je to
Кристофер Лумумбо Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 ne gura ga niko zbog caleta, odnonos ne vidim ni gde ga to guraju. uvek je bio dominatan u mladjim kategorijama, cak i protiv starijih od sebe. on ima problem sto ne moze da odbrani bukvalno nista, setaju se pored njega. secam se da sam ovde pisao da sam gledao utakmicu na kojoj je imao index 51 a opet nije izgledao dobro jer su sve koseve primili preko njega.
Recommended Posts