MocaVukotic Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Taj loncar mi je delovao kao neki normalan tip, a ono budala ko nacrtan za naprednjaka
Kreator Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 (edited) Bravo šerpar. Svaka čast. Idemo, samo napredno! Biće on košarkaški Vazura, ako se do sada nije dovoljno uvukao u vučićev anus, sada definitivno jeste. Daj još jednog Pejdža majstore! Edited April 10, 2019 by BlackGeorge
Nikodije Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 loncar je nedavno, bese, bio na onoj grupnoj slici sa sergejem, koja je izazvala prvorazredni skandal, pa je ostoja morao da sastavlja saopstenje u 2 ujutru? mogao bih da se opkladim da loncar prezire vucica, ali mu iz karijernih razloga sedi u bulji. 1 od 5 milona™ takvih u srbiji.
Mark Rothko Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Uuuu, postaće Loki zajeban sportsko-politički radnik. Ozbiljno trasira put za gostovanje kod Marića, Gorislava i Sarape. I vreme je tamo da počnu malo da šaraju po jutarnjim programima, stalno im isti dolaze.
Nikodije Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 (edited) do jutarnjeg programa kod sarape na dj koks televiziji nikada nece stici. za to treba da bude malo veci kriminalno - udbaski format™ Edited April 10, 2019 by Nikodije
Mark Rothko Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Ćoki: "Do jutarnjeg programa kod Sarape na dj koks televiziji nikada neceš stici" Loki: "Pridrži mi pivo"
copkillah Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 28 minutes ago, ZokiAsov said: Spavas li mirno Grbovic Gorane... On se uhlebio pa trenutno ne mora mnogo da se ističe
Fins fleet Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 11 hours ago, Nikodije said: loncar je nedavno, bese, bio na onoj grupnoj slici sa sergejem, koja je izazvala prvorazredni skandal, pa je ostoja morao da sastavlja saopstenje u 2 ujutru? Jok, Trinki.
Блок_64 Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 12 hours ago, MocaVukotic said: Taj loncar mi je delovao kao neki normalan tip, a ono budala ko nacrtan za naprednjaka Био нормалан док је живео на високој носи на жениној (читај тастовој) грбачи.Када га је шутнула нестао је и кеш ,стан,лагодан живот.Ово му је тренутно једина солуција зато је и оставио Крагујевац и клуб у њему.
Recommended Posts