Azdaja Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Zakačio ga je taman toliko da drvoseca zapne posle sam sebi o nogu. Ako ovo ne dobijemo neka prestanu da igraju. Aitu je drugi plej hobit od 18 godina jebte...
Giggsy Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 (edited) Ni meni nije najjasnije da l' je bio,slabo se videlo Btw. Vanja sjajan Edited January 9, 2019 by Giggsy
Kreator Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Moj glavni utisak da Trinki mnooogo lakše čita protivnike u evropi i sprema naše protiv njih nego njemu očigledno nepoznate ekipe u aba ligi. Laganih desetak razlike u poluvremenu protiv Albe. Izgledamo i delujemo kvalitetnije od njih. Ako ne bune nekog brain farta dobijamo ovo.
J.R. Cash Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 24 minutes ago, borris_ said: Ako neko gleda utakmicu, je li ono na Gagicu bio faul ili ne? Bio je faul, sapleten je. Nego, ajde sto su dovukli ono drvo, ali mora li da igra bas ovoliko?
Pantelija jr Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Aj prozovi još nekoga... dao je 7 poena otkad si napisao ovo
radisa Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Albini igrači ne znaju da reše 2-2, 3 napada za redom, ista fora... Evo i 4, sad je bio nesuđen faul...
Pantelija jr Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Fala sudija za ovaj aut... Bandžaaaaaaiiiii !!!
J.R. Cash Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Pade koncentracija u odbrani posle Vanjine trojke. Bila je besprekorna dotad.
J.R. Cash Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Mogao bi da uvede Zagorca protiv ovog pritiska.
goofs Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Utisak veceri je da smo pokidali sve, Fil Trinkijeri prvi, ali i da se Peno raspada po svim šavovima :-/ Velika steta za propustenu priliku prosle nedelje, deluje da mozemo sve da dobijemo kod kuce, ali ne verujem da ista mozemo na strani. Dalje mozemo samo u slucaju nekih krugova, mada nam ova razlika ide u prilog.
Recommended Posts