Jump to content

KK Partizan 18/19

Featured Replies

To je bajata vest..

• Author

I Lido je davno potpisao, mislim ako je neko verovao da možemo njega da dovedemo. 

44-47 poluvreme u laktašima.

Rutinski. Plus bar do sledece utakmice nece biti pljuvacine po Vanji :D

Ono sto meni nije jasno je kako je Pejdz uspeo da sa 3/12 iz igre i 4 izgubljene dodje do indeksa 12 i jos bolje +/- indeksa od 23.

38 minutes ago, Lord Stef said:

Ono sto meni nije jasno je kako je Pejdz uspeo da sa 3/12 iz igre i 4 izgubljene dodje do indeksa 12 i jos bolje +/- indeksa od 23.

Prosto je Aleksej bio dosta gori od njega, nije on bio loš ali jednostavno nije pogađao. Možda bi bilo riješenje dovesti pravog pleja a da Pejdž dio vremena provede na dvojci, kapiram da bi tako malo prodisao.

Edited by keitel

Bice zanimljivo videti koga cemo zapravo uspeti da dovedemo. Ovi sa kojima smo kao bili u kontaktu polako jedan po jedan nalaze klubove a vreme ide, bese li do januara mogu da se dovode igraci?

Vanjomrzitelji na aparatima :D

5 hours ago, Timmy said:

Vanjomrzitelji na aparatima :D

Da stvarno, jednom u 20 utakmica nije najgori na terenu

Lepo je sto si sam sebe nazvao Tresko. 

Fin sastav ova Igokea - da jos malo provetre tim i da izbace onog buzdovana Radivojevica, bilo bi to zanimljivo za videti...

Teško će ga izbace kad je na prst u dupe sa Dodikovim sinom... 

Dobar Partizan, vidi se napredak. 

Ko je propustio meč do kraja (poput mene):

Šalić je neuništiv, igra čak i kada nije u rosteru.

Izvinjavam se. :blush:

Večeras u 20:30h protiv Asvela u Francuskoj.

Ako kojim iznenađenjem pobedimo tamo imaćemo teorestske šanse za prolazak u poslednjem kolu. Ali u tom slučaju zavisili bi od rezultata drugih ekipa. 

Povratak otpisanih ili konačni kraj evrokupa za ovu sezonu...videćemo večeras.

Guest
This topic is now closed to further replies.