Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Porodismo i ovo. Lendejl jos i resio na kraju, iako opet generalno lose izgleda. Sy je mislim svih pet licnih napravio u 4/4. 

Ipak, sto kaze Andrea, trenutno samo ovako mozemo da dobijemo utakmice, grind, grind, grind.

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Opet po Vanji :mad:

Ja sam pogledao poslednjih 5 min i video kako je hladnokrvno ubo 4/4 bacanja i resio tekmu. 

Aca Rasic stajl :D

Posted
14 minutes ago, Lord Stef said:

Porodismo i ovo. Lendejl jos i resio na kraju, iako opet generalno lose izgleda. Sy je mislim svih pet licnih napravio u 4/4. 

Ipak, sto kaze Andrea, trenutno samo ovako mozemo da dobijemo utakmice, grind, grind, grind.

Pa resio je jer ovima jedini centar iskljucen. Ili bi mu Jovanovic za koga u zvezdi nije bilo mesta ubacio 30 poena ili bi ga Trinkijeri ostavio na klupi.

Posted

već ga je janković preuzeo

mi jedva dobijemo ove koji nemaju pobedu u italijanskoj ligi. pa jebote!

Posted

Pa da, to i kazem, na kraju je stigao do 23 indexnih poena, a ni na sta nije licio dok je u igri bio Jovanovic. 

Crni Gagatar 4 licne za manje od 6 minuta :D 

Posted

Beskrajno je simpatičan Trinkijeri u svojoj iskrenosti. 

Osveženje je slušati ga

Posted

Prosto mi je nadrealno da se o Lendejlu priča u pozitivnom maniru :D

Posted

Valjda ce dve pobede biti dovoljne uz bolji medjusobni sa Turcima.

Posted
13 hours ago, Timmy said:

Opet po Vanji :mad:

Ja sam pogledao poslednjih 5 min i video kako je hladnokrvno ubo 4/4 bacanja i resio tekmu. 

Aca Rasic stajl :D

Da, ali nisi video prethodni deo utakmice, gde je predao u ruke protivniku jedno 10 lopti, gde je uzeo neke step back i fadeaway šuteve sa 9 metara(po 3 u 20 sekundi) i naravno sve promašio pa onda dve glupe lične zaredom, i tako protivnik sa -15 dodje do -6, pa ulaze gde promaši polaganje sa 5 cm. Samo nek se tera u pizdu materinu više.

Posted (edited)

bitadze i jovanovic kombinovano 17/20 iz igre. ajde bitadze, ali je smesno da se balvan jovanovic proslavlja protiv vas. vidim da se pominje musli, cak bi i on doneo neku cvrstinu ako nista drugo. nije mi jasna selekcija stranaca uopste, dva mekana rukija, plus ovaj braun koji je totalno zalutao. mora to andrea da regulise, a loncar da posmatra sa strane i ne dira nista

Edited by Nikodije
Posted

nama bolje da biraju amere pavicevici iz mornara. ne verujem da su njihovi skuplji od nasih stranaca.

samo bandza treba da ostane

Posted (edited)

Što se Brauna tiče teško mi je da dam sud o čovjeku koga sam jedva i vidio. Ako je problem fizička sprema, a ne vidim koji drugi bi bio razlog da igra minut po utakmici, treba mu dati vremena da se dovede u red i pokaže šta zna. Pejdž ima dvogodišnji ugovor, a pored očiglednih problema koje ima u odbrani, može bolje od ovoga. Mislim da dečko igra pod velikim pritiskom očekivanja i da je to razlog za greške koje se događaju u serijama. Očekujem da pored Trinkijerija zaigra u skladu sa mogućnostima. 

Lendejl..uopšte više nisam optimista. Bez pretjerivanja je reći da je u odnosu na njega Đoko Šalić bolji defanzivac, bar je mogao da sačuva nekog na postu.

Edited by keitel
Posted

braun je bio taman dovoljno na parketu da vidimo da nece docekati ni drugu platu kod nas. u klubu se vrv groznicavo radi na izlaznoj strategiji s doticnim.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...