July 5, 20186 yr Zverev ce do kraja karijere imati problema na travi ako ne promeni mehaniku udarca kod forhenda. Nema na travi vremena za one njegove siroke zamahe & umjetnicki dojam koji mu daju silu s tog krila, cim mu brze dodje loptica ide taj forhend na sve strane jer nema vremena da obavi svoj ritual.
July 5, 20186 yr Nije prevara, ali očigledno da ima veliki mentalni blok kada su u pitanju GS turniri...
July 5, 20186 yr U 1/4 nećemo gledati ni jednu teniserku iz top10.Živi bili ako vam je dosadno https://www.instagram.com/katiecboulter/?hl=sr
July 6, 20186 yr 9 hours ago, Fakundo Sava said: Meni su Viško i Pralica nešto sumnjivi Ma sjajni su, plus Ozmovi blogovi. Ugođaj Wimbledona je potpuno prenet gledaocima/čitaocima. Kad sam čitala kako su gledali onu fudbalsku utakmicu čim su stigli u London, ko da sam bila prisutna u tom pabu.
July 6, 20186 yr od sranja je napravljen. ima srece da dobije pauzu i priliku da se ponovo pripremi za protivnika
July 6, 20186 yr 50 minutes ago, Jeremija said: Sad ćemo da vidimo od čega je Zverev napravljen... Odličan danas...
July 7, 20186 yr Jel to Nolo opravio servisa? [emoji50]Ubada prve bez greške, pršte asovi.. Sent from my BLA-L29