harper lee Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Zverev ce do kraja karijere imati problema na travi ako ne promeni mehaniku udarca kod forhenda. Nema na travi vremena za one njegove siroke zamahe & umjetnicki dojam koji mu daju silu s tog krila, cim mu brze dodje loptica ide taj forhend na sve strane jer nema vremena da obavi svoj ritual.
Cash Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 Zverev je prevara od igraca. Nikad GS titulu taj uzeti nece.
Jeremija Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Nije prevara, ali očigledno da ima veliki mentalni blok kada su u pitanju GS turniri...
Fakundo Sava Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 U 1/4 nećemo gledati ni jednu teniserku iz top10.Živi bili ako vam je dosadno https://www.instagram.com/katiecboulter/?hl=sr
Arkadija Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 9 hours ago, Fakundo Sava said: Meni su Viško i Pralica nešto sumnjivi Ma sjajni su, plus Ozmovi blogovi. Ugođaj Wimbledona je potpuno prenet gledaocima/čitaocima. Kad sam čitala kako su gledali onu fudbalsku utakmicu čim su stigli u London, ko da sam bila prisutna u tom pabu.
Ros Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 od sranja je napravljen. ima srece da dobije pauzu i priliku da se ponovo pripremi za protivnika
Jeremija Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 50 minutes ago, Jeremija said: Sad ćemo da vidimo od čega je Zverev napravljen... Odličan danas...
Max Morlock Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Jel to Nolo opravio servisa? [emoji50]Ubada prve bez greške, pršte asovi.. Sent from my BLA-L29
Recommended Posts