Arkadija Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Ja sam gledala treci set i ni posle ponavljanja snimka, ne videh sta je bilo. Prvo se uhvatio za skocni zglob, a onda ga je na medikal tajm autu, masirao negde oko kolena i na butini. Ne znam sta bi. Posle je jos napravio i brejk za mec.
harper lee Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 51 minutes ago, Arkadija said: Ja sam gledala treci set i ni posle ponavljanja snimka, ne videh sta je bilo. Prvo se uhvatio za skocni zglob, a onda ga je na medikal tajm autu, masirao negde oko kolena i na butini. Ne znam sta bi. Posle je jos napravio i brejk za mec. Proklizao je malo u promeni ritma kretanja nakon sto mu je Argenitnac skratio jednu loptu, nista strasno. Dobro je izgledao Novak danas na terenu, prija mu ocigledno igra na travi. Jos u Parizu mi se ucinilo da bi mogao biti opasan na travi i za sada fino gura, sve sto mu treba je jedna pobeda protiv top igraca da bi video da moze. To njegovo kurobecanje s ishranom je pocelo da uzima danak u kondiciji i snazi, tako da od sljake nema mnogo vajde ako se ne uozbilji.
mlatko Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Ne znam šta je Wawrinka do sad osvajao, ali ovo osvojiti neće...Mislio si reci ne znam kako je do sad sve osvojio, ali ovo osvojiti nece? Ne'b se zakunuo. Mozda se sledecu sezonu fokusira i odigra samo travu...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Cash Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 1 hour ago, harper said: I promenite naziv topika, zaboga. 😁
booyaka Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Ode i Džumhur, izgubio od Gulbisa, čoveka koji profesionalni tenis smatra hobijem, ali izuzetan talenat mu niko ne može da spori.
Cash Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 Nova miljenica ppp-a rutinski prosla u 3.kolo. A prosle su i Kasatkina i Belindica bravo devojke . Dalje ide i miljenica naseg malva Cibulkova 😎
Cash Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 Just now, booyaka said: Ko, Osaka? Ta je mala opasna. Osaka je isto ekstra. Ali miljenica ppp-a se nalazi na page 6
levi Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 (edited) kad smo kod miljenica, treba spomenuti i antiheroinu Van Uytvanck. verovatno najružnija teniserka na turu. kako kida protiv braniteljke Mugruze. razbija sa osnovne linije, baca dropšotove, lobove, izađe čak i na mrežu posle dobrog napada. kao da ceo život igra na travi Edited July 5, 2018 by levi
booyaka Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Odličan meč igraju Fric i Zverev, ne bi bilo iznenađenje da odigraju svih pet setova i da bude u petom rezultat nešto kao 14:12. [emoji41]
Recommended Posts