Jump to content
IGNORED

Wimbeldon 2018

Cash

Recommended Posts

Posted
59 minutes ago, James Marshall said:

Jao bože koliko je meni neprijatno gledati ove egzibicije matoraca

A meni polufinale 2 ovakva igraca...

Posted

Čovek dobio Federera posle 0-2, ako to nije zasluženo mesto u finalu ne znam šta je.

Posted

Ovo je stari dobri "probudi me pred taj brejk" mec.:D

Posted
5 minutes ago, Miljenko said:

Ovo je stari dobri "probudi me pred taj brejk" mec.:D

I opet preko sat vremena, znaci Rafa i Nole negde da ocekujem oko pola 7 kako je krenulo. :isuse:

Posted
1 hour ago, Milogled Bluff said:

Sto? Zato sto su u boljoj formi od tebe? :fantom:

Zato što su u boljoj formi a glupiraju se

Posted

Ako udju u peti set, mogu da igraju sa zatvorenim krovom do 11 uvece. Nadal i Novak sutra.:D

Posted
1 hour ago, Mil@n said:

Čovek dobio Federera posle 0-2, ako to nije zasluženo mesto u finalu ne znam šta je.

Ne, ne. Nismo se razumeli. Ne mislim da je nezasluzeno, naprotiv. Samo ne volim ovakav tenis, gde dva servera samo biju. I evo 2 seta, oba u TB. Nisam se udubljivao, al verovatno nije bilo ni brejk lopti.

Posted
55 minutes ago, Grandilof said:

I opet preko sat vremena, znaci Rafa i Nole negde da ocekujem oko pola 7 kako je krenulo. :isuse:

U pola 7 ako yavrse u 4 seta. Al ako ode u peti... mozda ih prebace na No1 (Rafu i Novaka)

Posted

Ja obično uživam da gledam dobre servere, ali ne kada čekam na Nola i Nadala. Organizatori su trebali ovo staviti posle...

Posted (edited)

Sta cekas, ne razumem. Ako mislis na pauze izmedju poena, to u njihovim mecevima ume bas da izludi.

Edited by Timmy
Posted

Sad se resava mec...tesko ce se Izner vratiti

Posted

O boze 2 breaka u nizu, el me zezaju. :isuse:

Posted

Aman ljudi, samo nek se mrcvare. Nek igraju 10 sati. Ako ovaj naš prođe otrešće bilo koga lagano, Izner već diše na škrge. 

Posted
Just now, Mil@n said:

Aman ljudi, samo nek se mrcvare. Nek igraju 10 sati. Ako ovaj naš prođe otrešće bilo koga lagano, Izner već diše na škrge. 

Ali, ako ne prodje, evo Nadalu 18-ta.

Pretpostavljam da većinu ipak najviše iritira što moramo da čekamo na drugi meč, koji, kako je počelo, se možda i ne završi danas.

Posted

Ja ne žurim nigde, svakako neću gledati. :)

Razmišljam da puknem jedno 50 jevreja na Nadala pa napravim sebi win win ali nisam nikad imao cojones za finalnu izvjedbu tog mračnog plana :(