Lancia Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 (edited) 14 minutes ago, ArleKino said: Ovaj boldirani me interesuje. Kakve su šanse da od njega ipak ispadne ozbiljan plej? Kontam da nam je on finansijski vjerovatno najpriuštiviji™, a djelovao mi je kao igrač koji bi nam baš fino sjeo. Macka u dzaku, jbg. Dok je bio u Betisu, bio je vise nego odlican, posle kod Zidana nije dobio ni sansu da se pokaze. Ovo sto je igrao kod Lopetegija i Solarija nije merilo, tad je Real bio raspad. Luis Enrike ga i dalje zove u reprezentaciju s vremana na vreme, ali ni to nije neki reper, posto je kod njega prodefilovala armija, samo mene nije zvao:( Edited May 10, 2019 by Majo
Weenie Pooh Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 1 hour ago, MiddleClass said: Hvala i Logitechu na scroll opciji.
kipo Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 1 hour ago, John Coltrane said: UK mediji trube da smo blizu izvesnog Daniel Jamesa iz Svonsija, 15mil£, krilo, brz kao vetar, ima malo i vica u driblingu kao da je sa Kopakabane, naravno prema YT klipovima. Moze neki info ko prati Brod™. Dobro izgleda na yt. I Felan potpisao, ostaje sa Oleom.
Mercuzzio Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 3 hours ago, John Coltrane said: UK mediji trube da smo blizu izvesnog Daniel Jamesa iz Svonsija, 15mil£, krilo, brz kao vetar, ima malo i vica u driblingu kao da je sa Kopakabane, naravno prema YT klipovima. Moze neki info ko prati Brod™. Ja sam ga gledao 2-3 puta ove sezone i nisam nešto impresioniran. Sitan, brz, pristojan centaršut mada mi se čini da je fizički slab za ozbiljan fudbal. Tip igrača kao Aaron Lennon.
ArleKino Posted May 10, 2019 Author Posted May 10, 2019 Za englesku sirotinju koja ne čita PPP na temu Chelsea.
Baldrick S. Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 40 pozajmljenih fudbalera. Mora da je neki rekord.Abraham i Zuma kod mene na fm-u dominirali jos pre par godina. Ostali, bah. Ok, Pulisic. Dobru ekipu ima Chelzi.Sent from my SM-G930F using Tapatalk
levi Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 super, ali kako su zaboravili Totnam kao trenutno najočigledniji primer infinite strategije
John Coltrane Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 (edited) 34 minutes ago, levi said: super, ali kako su zaboravili Totnam kao trenutno najočigledniji primer infinite strategije Em nisu nista osvojili (od bombardovanja pa do danas), em nisu bas ni Votford da se drze "zlatne sredine". edip: U modernom fudbalu, naravno. Edited May 10, 2019 by John Coltrane
Weenie Pooh Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 (edited) Ma ceo video je glupost, primeri posebno. Svaki klub u PL zna razliku između long-term i short-term planiranja, dovođenje skupih pojačanja kad osvojiš promotion nije nikakva izdaja postojećeg sistema vrednosti. Kao, Fulam je ispao jer se razbacivao parama umesto šta, da se drži kadrova koji su dominirali Championshipom? A koja su to pojačanja izbacila starosedeoce? Da im nisu možda Seri i Babel sve upropastili? Ispadaš iz lige ne zato što kupuješ, nego zato što kupuješ loše što nema nikakve veze sa game theory ni sa long-term planning. Ne pominju primer Kardifa koji se oslanjao na postojeće kadrove i takođe bedno ispao... ni primer Wolvesa koji su pokupovali sve žive iberijske rejecte i odlično prošli. Edit: Ferugosonova odluka da leta 2008 ne kupuje nego razvija mladog i nedokazanog Ronalda je takođe ludilo, imajući u vidu da je već 2009 otišao u Madrid kao najskuplji igrač na svetu. Edited May 10, 2019 by Weenie Pooh
čekmeže Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Ne preostaje nam ništa drugo nego da se uhvatimo za ručice i zapevamo Možemo se nadati i u Srbalja poznatom magičnom broju tri, bila su dva čuda ove nedelje, sad treba i treće.
radnik Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Najveci biser bi bio da City ne pobedi, a ni Liverpool. To bi ubedljivo najgore bilo.
čekmeže Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Ne verujem, ako rez u Brajtonu bude odgovarao Liverpulu, na Enfildu ima da se pokidaju da pobede.
copkillah Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Liverpul će da kida bez obzira na sve, nema šanse da u ovom trenutku Klop pusti igrače da se opuštaju. I da u Brajtonu bude 5-0 na poluvremenu za Siti, ovi će igrati kao da od pobede zavisi titula.
Recommended Posts