porucnik vasic Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 1 minute ago, Majo said: javlja mi se 4:1 za malogradjane. Језик прегриз’о!
John Coltrane Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Koliko je jaka ova “fama” oko toga za koga ce ko navijati?!?!
valter Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 City uzima,na moju zalost,titulu.Kljuc je bio nas poraz od njih.Da je ostalo nereseno ne bi bilo uopste pitanje da li bi je uzeli,ovako ostacemo opet kratki za bod.Nije ovo kukanje i jinxovanje,nego samo realno stanje.Dobija veceras City,nece biti razbijanje,sto i nije vazno.Pisu se bodovi.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Just now, valter said: City uzima,na moju zalost,titulu.Kljuc je bio nas poraz od njih.Da je ostalo nereseno ne bi bilo uopste pitanje da li bi je uzeli,ovako ostacemo opet kratki za bod.Nije ovo kukanje i jinxovanje,nego samo realno stanje. Dobija veceras City,nece biti razbijanje,sto i nije vazno.Pisu se bodovi. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk meni malo frka otkad je brendanara jedini čovek koji može doneti titulu liverpulu
radnik Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Gde crveni ruxo za kompanija? Rano je .... peti minut.
John Coltrane Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Ovo bi bio drugi zuti za Kompanija da mu nije oprosten faul na Rasfordu na pocetku.
Recommended Posts