Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted
16 hours ago, John Coltrane said:

Iskreno me cudi da nisi detaljno ispratio, bas se trubilo o tome diljem neta. Ni prvi ni poslednji put da igrac "slavi" pred protivnickim navijacima, ali da nije bio tamnoput verovatno se ne bi culi rasisticki povici nego samo klasicne pogrdne reci. Bonuci je i dan posle tekme izdavao saopstenja na istu temu, te kako je u afektu dao izjavu nosen atmosferom posle meca (slobodnija interpretacija).

Upravo ova standardizacija uvreda meni smeta. Znači ok je nekome izvređati familiju, reći da mu je mama kurva, da vrati konju glavu, ali ne dao bog da ga degradiraš nekakvom onomatopejom, jer preko toga njihova krhka dušica ne može preći, i napisaće uskoro knjigu o tome. Pravi sportisti i ikone Džordan i Kobe se nikad nisu bavili ovako marginalnim stvarima. Ovo što danas vidim je gomila attention seekera, sa primadona/starleta stavom, koji pokušavaju svoj trenutni položaj (koji su stekli šutirajući ili bacajući neki plastični objekat) da upotrebe za borbu za neke više ciljeve, kao da im je mala ova slava koju imaju, pa hajde kao da još uđu i u istorijske knjige kao neki opasni don kihoti svog vremena. Ovaj NFL Kapernikus kao arhetip svega toga. I najgore od svega, što zbog tamo nekih starleta Rouza i Sterlinga se kroz medije satanizuje celi jedan narod i država, koja je pritom moja, i vrlo mi smetaju ti naslovi koji se provlače, jer moj narod je sve, samo ne rasistički.

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Shut up and dribble....

Posted
2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Upravo ova standardizacija uvreda meni smeta. Znači ok je nekome izvređati familiju, reći da mu je mama kurva, da vrati konju glavu, ali ne dao bog da ga degradiraš nekakvom onomatopejom, jer preko toga njihova krhka dušica ne može preći, i napisaće uskoro knjigu o tome. Pravi sportisti i ikone Džordan i Kobe se nikad nisu bavili ovako marginalnim stvarima. Ovo što danas vidim je gomila attention seekera, sa primadona/starleta stavom, koji pokušavaju svoj trenutni položaj (koji su stekli šutirajući ili bacajući neki plastični objekat) da upotrebe za borbu za neke više ciljeve, kao da im je mala ova slava koju imaju, pa hajde kao da još uđu i u istorijske knjige kao neki opasni don kihoti svog vremena. Ovaj NFL Kapernikus kao arhetip svega toga. I najgore od svega, što zbog tamo nekih starleta Rouza i Sterlinga se kroz medije satanizuje celi jedan narod i država, koja je pritom moja, i vrlo mi smetaju ti naslovi koji se provlače, jer moj narod je sve, samo ne rasistički.

Ne znam šta je standardizacija uvreda ali jjedno je kad neko opsuje majku pa može eventualno tužba  za duševnu bol a drugo je kada neko širi rasnu, versku i kako već ide netrpeljivost i mržnju, to se goni po zakonu. Ako ti nije jasno zašto je rasizam veće zlo od psovanja majke žao mi je.

Ova priča da je problem u igračima a ne u rasistima je klasična minić-silovanje zamena teza.

Ne znam koji je tvoj narod ali pitaj ga šta misli o Romima, da ne kažem Ciganima.

Posted

@MiddleClass Mourinho viđen na Fulham-Everton. Kog od dva giganta ceniš da preuzima, Čelsi za siromašne ili Liverpul za siromašne?

Posted

Poserem ti se po sred naroda i drzave koju ti "branis" izjednacavanjem "jebem ti mater" sa skandiranjem majmunskih povika.

Posted

Kakva grčevita borba da se izbegne 7. mesto...

Juče lester izgubi kod kuće, danas Everton od već ispalog Fulhama i Wolvesi... :D

Posted
13 minutes ago, radisa said:

Kakva grčevita borba da se izbegne 7. mesto...

Juče lester izgubi kod kuće, danas Everton od već ispalog Fulhama i Wolvesi... :D

:laugh:

Inače, luda tekma u Šefildu, prvo igrač spasava ekipu a la Suarez protiv Gane, Milvol maši penal u 90' ali ga daju par minuta kasnije, i ozbiljno povećavaju šanse Lidsa da se vrati u PL.

Posted (edited)

Tu je negde rasizam i jebem ti mater.:twak: Ako Crnogorci i Sardinijci nisu ni u 21.veku došli do civilizacijskog nivoa da ne ispuštaju majmunske krike kada vide tamnoputog fuzbaljera, i treba da se ograniče na loptanje u plemenskoj ligi.

Totenhem danas baš ubojit, mada je Hadersfild kesa od tima.

Edited by Facundo Orellana
Posted
2 hours ago, Weenie Pooh said:

@MiddleClass Mourinho viđen na Fulham-Everton. Kog od dva giganta ceniš da preuzima, Čelsi za siromašne ili Liverpul za siromašne?

Nije propo toliko jos...

Posted

Vrhunski bi bilo da uzme Fulham pa krene iz druge lige...

Ako je Rafa mogao sa Nuc može i on da Fulhamom...

Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Pokradose Praslina. 

Nisu, ali je stvarno minimalan offside...

Posted
3 minutes ago, John Coltrane said:

Pokradose Praslina. 

Šta je tu neobično i novo?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...