Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2018-19

Featured Replies

6 hours ago, John Coltrane said:

Penal ko vrata, Arnaut ga odneo, kakav crni ulazak u putanju. Majkl Oliver bese?

Ni blizu, Kavanagh je sudio. Nisam 'teo, ali ajde kad me terate:

[ekspertiza mode on] 

Screenshot_2019-04-09-23-14-26_kindlephoto-62906407.png.f76d88c4d91cd1fc97da4511387a96ac.png

dokazni materijal #1

Arnautović dolazi Azaru iz "mrtvog ugla", potonji ga ne vidi, jedini cilj mu je da predribla Balbuenu(?). Arnautović je bliži mestu na kojem će se uskoro dogoditi kolizija™, stoga polaže veće pravo na to parče teritorije. Ponavljam još jednom, Azar ga ne vidi, niti ga očekuje.

Screenshot_2019-04-09-23-15-15_kindlephoto-62972831.png.4f788a05d9084cf6156798f2fee306cb.png

dokazni materijal #2

Gorepomenuta kolizija se događa i to klasičnim remplovanjem rame o rame. Azar potpuno nesvestan nadiranja gospodina Marka iz mrtvog ugla, ulazi nepripremljen i mekan u taj duel i biva lagano odnesen, ponavljam klasičnim remplovanjem normalnog intenziteta. Na ovoj slici se vidi da je Arnautović čak i u ovom momentu telom ispred protivnika, logično, jer je imao bolju startnu poziciju. Kao što gosn Uini reče, ako ovo nije školski primer remplovanja, šta jeste?

Da rezimiram, Azar mekano ušao u duel, nesvestan prisustva 1 Marka, biva lagano odnesen. Klasično remplovanje, ovo se ne svira. Pogotovo ne u Engleskoj.

[/ekspertiza mode off] :fantom:

• Replies 11.3k
  • Views 616.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

brate viniju je blo remplovanje i ono kad je firmino asaltovao stounsaru laktom u leđa i odgurunuo ga pride...daj ti snimak da vam kažem šta je, pusti vinija :fantom:

našao, čist penal ;)

Pepara je oduvek bio previše konzervativan u Evropi, zato smo nekad u vreme kad smo se dosta manje razumeli u fudbal smatrali da barsa vrlo smara.

Ali mislim čovek jeste uzeo liga šampiona koliko i SAF, neke druge da i ne spominjem...ako je pepov učinak u CL brdo na kojem želite umreti, samo napred što se mene tiče. To već dovoljno govori o pepovoj veličini da ja tu nemam šta dodavati.

Edited by Pokojni Ruxin

1 hour ago, porucnik vasic said:

Provaljen odavno :fantom:

9 minutes ago, John Coltrane said:

Provaljen odavno :fantom:

Милое има бољи скор у Јевропи у гостима него он. :sleep:

Just now, 189- said:

Аха, а онда видиш Реду Бул Салцбург и Ред Бул лајпциг.

Novi rasistički ispad navijača Čelsija, iznenađenih: 0

https://www.independent.co.uk/sport/football/european/chelsea-fans-mohamed-salah-islamophobic-racist-song-slavia-prague-europa-league-a8865491.html?fbclid=IwAR2JfAD2KjvUjdl0VX_EIjCkzG7J2ZsX4kN6Q4N-5F8OxzTsCUjBU-6vkmk

S druge strane, izgleda je obezbeđenje Čelsija odmah reagovalo i zabranilo im da uđu na meč sa Slavijom, što je za svaku pohvalu

Sere mi se više od "rasizma" u fudbalu

D38k1fFWAAAASuh.jpg

I ova je jaka

1_CSR_MEN_0804sign.jpg

Edited by John Coltrane

13 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Sere mi se više od "rasizma" u fudbalu

Jebo te Bonuci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.