Mindaugas Žukauskas Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 6 hours ago, John Coltrane said: Penal ko vrata, Arnaut ga odneo, kakav crni ulazak u putanju. Majkl Oliver bese? Ni blizu, Kavanagh je sudio. Nisam 'teo, ali ajde kad me terate: [ekspertiza mode on] dokazni materijal #1 Arnautović dolazi Azaru iz "mrtvog ugla", potonji ga ne vidi, jedini cilj mu je da predribla Balbuenu(?). Arnautović je bliži mestu na kojem će se uskoro dogoditi kolizija™, stoga polaže veće pravo na to parče teritorije. Ponavljam još jednom, Azar ga ne vidi, niti ga očekuje. dokazni materijal #2 Gorepomenuta kolizija se događa i to klasičnim remplovanjem rame o rame. Azar potpuno nesvestan nadiranja gospodina Marka iz mrtvog ugla, ulazi nepripremljen i mekan u taj duel i biva lagano odnesen, ponavljam klasičnim remplovanjem normalnog intenziteta. Na ovoj slici se vidi da je Arnautović čak i u ovom momentu telom ispred protivnika, logično, jer je imao bolju startnu poziciju. Kao što gosn Uini reče, ako ovo nije školski primer remplovanja, šta jeste? Da rezimiram, Azar mekano ušao u duel, nesvestan prisustva 1 Marka, biva lagano odnesen. Klasično remplovanje, ovo se ne svira. Pogotovo ne u Engleskoj. [/ekspertiza mode off]
Pokojni Ruxin Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 brate viniju je blo remplovanje i ono kad je firmino asaltovao stounsaru laktom u leđa i odgurunuo ga pride...daj ti snimak da vam kažem šta je, pusti vinija
Pokojni Ruxin Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 (edited) Pepara je oduvek bio previše konzervativan u Evropi, zato smo nekad u vreme kad smo se dosta manje razumeli u fudbal smatrali da barsa vrlo smara. Ali mislim čovek jeste uzeo liga šampiona koliko i SAF, neke druge da i ne spominjem...ako je pepov učinak u CL brdo na kojem želite umreti, samo napred što se mene tiče. To već dovoljno govori o pepovoj veličini da ja tu nemam šta dodavati. Edited April 10, 2019 by Pokojni Ruxin
John Coltrane Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 1 hour ago, porucnik vasic said: Тренер маг Provaljen odavno
porucnik vasic Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 9 minutes ago, John Coltrane said: Provaljen odavno Милое има бољи скор у Јевропи у гостима него он.
189- Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Official: Harry Kane has suffered significant ligament injury to his left ankle and Dele Alli has fractured his left hand
porucnik vasic Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Just now, 189- said: Аха, а онда видиш Реду Бул Салцбург и Ред Бул лајпциг.
copkillah Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Novi rasistički ispad navijača Čelsija, iznenađenih: 0 https://www.independent.co.uk/sport/football/european/chelsea-fans-mohamed-salah-islamophobic-racist-song-slavia-prague-europa-league-a8865491.html?fbclid=IwAR2JfAD2KjvUjdl0VX_EIjCkzG7J2ZsX4kN6Q4N-5F8OxzTsCUjBU-6vkmk S druge strane, izgleda je obezbeđenje Čelsija odmah reagovalo i zabranilo im da uđu na meč sa Slavijom, što je za svaku pohvalu
Mindaugas Žukauskas Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Sere mi se više od "rasizma" u fudbalu
John Coltrane Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 (edited) I ova je jaka Edited April 12, 2019 by John Coltrane
John Coltrane Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 13 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Sere mi se više od "rasizma" u fudbalu Jebo te Bonuci.
Recommended Posts