Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, John Coltrane said:

Penal ko vrata, Arnaut ga odneo, kakav crni ulazak u putanju. Majkl Oliver bese?

Ni blizu, Kavanagh je sudio. Nisam 'teo, ali ajde kad me terate:

[ekspertiza mode on] 

Screenshot_2019-04-09-23-14-26_kindlephoto-62906407.png.f76d88c4d91cd1fc97da4511387a96ac.png

dokazni materijal #1

Arnautović dolazi Azaru iz "mrtvog ugla", potonji ga ne vidi, jedini cilj mu je da predribla Balbuenu(?). Arnautović je bliži mestu na kojem će se uskoro dogoditi kolizija™, stoga polaže veće pravo na to parče teritorije. Ponavljam još jednom, Azar ga ne vidi, niti ga očekuje.

Screenshot_2019-04-09-23-15-15_kindlephoto-62972831.png.4f788a05d9084cf6156798f2fee306cb.png

dokazni materijal #2

Gorepomenuta kolizija se događa i to klasičnim remplovanjem rame o rame. Azar potpuno nesvestan nadiranja gospodina Marka iz mrtvog ugla, ulazi nepripremljen i mekan u taj duel i biva lagano odnesen, ponavljam klasičnim remplovanjem normalnog intenziteta. Na ovoj slici se vidi da je Arnautović čak i u ovom momentu telom ispred protivnika, logično, jer je imao bolju startnu poziciju. Kao što gosn Uini reče, ako ovo nije školski primer remplovanja, šta jeste?

Da rezimiram, Azar mekano ušao u duel, nesvestan prisustva 1 Marka, biva lagano odnesen. Klasično remplovanje, ovo se ne svira. Pogotovo ne u Engleskoj.

[/ekspertiza mode off] :fantom:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

brate viniju je blo remplovanje i ono kad je firmino asaltovao stounsaru laktom u leđa i odgurunuo ga pride...daj ti snimak da vam kažem šta je, pusti vinija :fantom:

Posted

našao, čist penal ;)

Posted (edited)

Pepara je oduvek bio previše konzervativan u Evropi, zato smo nekad u vreme kad smo se dosta manje razumeli u fudbal smatrali da barsa vrlo smara.

Ali mislim čovek jeste uzeo liga šampiona koliko i SAF, neke druge da i ne spominjem...ako je pepov učinak u CL brdo na kojem želite umreti, samo napred što se mene tiče. To već dovoljno govori o pepovoj veličini da ja tu nemam šta dodavati.

Edited by Pokojni Ruxin
Posted
9 minutes ago, John Coltrane said:

Provaljen odavno :fantom:

Милое има бољи скор у Јевропи у гостима него он. :sleep:

Posted
Just now, 189- said:

Аха, а онда видиш Реду Бул Салцбург и Ред Бул лајпциг.

Posted

Sere mi se više od "rasizma" u fudbalu

Posted (edited)

I ova je jaka

1_CSR_MEN_0804sign.jpg

Edited by John Coltrane
Posted
13 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Sere mi se više od "rasizma" u fudbalu

Jebo te Bonuci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...