Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
3 hours ago, Pokojni Ruxin said:

"Money doesn't always win, but Jurgen Klopp spent €500 million in the last four years," Kovac said 

"Even we as the Bundesliga forerunners did not do that. It's just an advantage [for them]. 

To je ta nemacka skola izgovora. Jednom smeta vetar od 80 km/sat drugom sto neko potrosio pare. Zamisli da su igrali sa ManCitijem. Sta bi tad kovac rekao? "Money doesn't always win but Guardiola spent 500 million in last 2 transfer windows"?

Posted
9 minutes ago, Zlurad said:

To je ta nemacka skola izgovora. Jednom smeta vetar od 80 km/sat drugom sto neko potrosio pare. Zamisli da su igrali sa ManCitijem. Sta bi tad kovac rekao? "Money doesn't always win but Guardiola spent 500 million in last 2 transfer windows"?

Ne bi ništa rekao, pošto svi već znamo da siti piša po sirotinji. 

Za ovu finansijsku nejač uvek valja napomenuti :fantom:

Posted
1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

Za ovu finansijsku nejač uvek valja napomenuti

A i kaki Kovac malo. Od Oktobra 2015 Klopov net spending je 107 milion evra. To sto Bajern otima od ostatka Bundeslige a ne prodaje igrace skoro nikad to je samo njihova stvar. Zato ce sad da udje uprava sa 200 miliona da pokusa da zameni skoro celu prvu postavu.

Posted
13 minutes ago, Zlurad said:

A i kaki Kovac malo. Od Oktobra 2015 Klopov net spending je 107 milion evra. To sto Bajern otima od ostatka Bundeslige a ne prodaje igrace skoro nikad to je samo njihova stvar. Zato ce sad da udje uprava sa 200 miliona da pokusa da zameni skoro celu prvu postavu.

Ne znam koliko je pošteno se gleda neto, naši igrači ne moraju ucenom da napuštaju kad se užele trofeja pa onda prosto ostanu :dry:

Posted
4 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

Ne znam koliko je pošteno se gleda neto, naši igrači ne moraju ucenom da napuštaju kad se užele trofeja pa onda prosto ostanu :dry:

Kao sto nije posteno da se kaze je ManCity od 2008. na 74 igraca potrosio 1.5 milijardi funti. Milijardi. Za 10 trofeja. 10.

Posted

Koliko je to, 9 više od liverpula u istom periodu? Solidan ROI...

Posted

Hazard :ziga:

Posted
4 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

Koliko je to, 9 više od liverpula u istom periodu? Solidan ROI... 

Sta, sad racunamo pare?

Sto te bese banovali? patkometrija, repeted offence? :P

Posted

Jer što sam sprdao 1 arsenal :lolol:

Ne računam ništa, poentiram™. Insistiraš iz nekog razloga na 10 trofeja, samo ukazujem da to definitivno nije bedna cifra.

Posted (edited)
7 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

Jer što sam sprdao 1 arsenal :lolol:

Vodi racuna. Vidis da te se ljudi uzeleli. hashtag #salahdives skoro da je umrEo :P

Edited by Zlurad
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...