Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Đe Flanagana izostavi

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
51 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Đe Flanagana izostavi

Њега је упропастила повреда, друге недостатак талента.

Posted

A Flanagan je bio talentovan do moga :D 

Nisam od onih koji se lože na svaku novu generaciju, ali mali Brewster mi stvarno deluje kao nešto posebno. U tom uzrastu biti tako jak i brz, pa još uz osećaj za gol, to je ogroman potencijal.

Velški Torres, poređenja radi, mi se takođe sviđa ali kod njega se jasno vidi da fizički nije baš izuzetan primerak. Pre će da izraste u Lallanu nego u Torresa.

Posted

Велшки Торес?

Posted
5 hours ago, porucnik vasic said:

Велшки Торес?

Pitaj sektaše, zapamtili su ga:

Za dve glave je niži, taman koliko je i Vels manji od Španije...

Posted
13 hours ago, copkillah said:

[Weenie mod on]Isto tako su kao zapete puške čekali i Vudburn, Džerom Sinkler, Martin Keli, Entoni L Talek, Vizdom itd itd[/Weenie mod off]

Kad spomenu Weenie mod, ne mogu dočekati da vidim snimak Weenieja kako pijucka šampanjac u prostorijama LFC Serbia, jede kavijar sa nepoznate ženske odjevene samo u Liverpoolov šorc i govori joj između zalogaja i gutljaja: "Kako Kloppa nije sramota da slavi titulu nakon onako sraaaaamnih predstava gdje je Salah igrao sidraša?" 

Posted
1 hour ago, ArleKino said:

Kad spomenu Weenie mod, ne mogu dočekati da vidim snimak Weenieja kako pijucka šampanjac u prostorijama LFC Serbia, jede kavijar sa nepoznate ženske odjevene samo u Liverpoolov šorc i govori joj između zalogaja i gutljaja: "Kako Kloppa nije sramota da slavi titulu nakon onako sraaaaamnih predstava gdje je Salah igrao sidraša?" 

:D

Posted

btw radi li na ovom forumu neko nešto, osim mene? poćera me radiša na 2 meseca i nigde ni slova o userevanju godine :dry:

"Money doesn't always win, but Jurgen Klopp spent €500 million in the last four years," Kovac said

"Even we as the Bundesliga forerunners did not do that. It's just an advantage [for them]. 

:Hail:

Posted
11 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

btw radi li na ovom forumu neko nešto, osim mene? poćera me radiša na 2 meseca i nigde ni slova o userevanju godine :dry:

"Money doesn't always win, but Jurgen Klopp spent €500 million in the last four years," Kovac said

"Even we as the Bundesliga forerunners did not do that. It's just an advantage [for them]. 

:Hail:

Ajd na fantasy,da osvojiš simultano sa Šitijem gde bi ti bio kraj

Posted

Gle Ruxin jebote... Ruxo, kako komentarišeš penal na utakmici City-WHU ?

Posted
9 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Ruxo, kako komentarišeš penal na utakmici City-WHU?

"Rahim Sterling, Rodžers Rodžers, Sterling Rodžers Rahim, Rahim Rodžers Sterling Rahim Brendan Sterling. Pep."

Posted
1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

Nije mu Klopp kriv što u Bundesu ima para koliko u Championshipu. 

Posted (edited)
19 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Gle Ruxin jebote... Ruxo, kako komentarišeš penal na utakmici City-WHU ?

Nisam video :sleep:

Edit - šta tačno zameraš tom penalu?

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

D3pii_GWwAET6sO.jpg

verovatno nasa najjaca postava. mada postoji debata za napadaca i za christiensena umesto luiza.

uvek mrzim utakmice protiv west hama, stalno igraju protiv nas kao da sudbina planete ovisi o njihovom performansu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...