porucnik vasic Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 51 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Đe Flanagana izostavi Њега је упропастила повреда, друге недостатак талента.
Weenie Pooh Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 A Flanagan je bio talentovan do moga Nisam od onih koji se lože na svaku novu generaciju, ali mali Brewster mi stvarno deluje kao nešto posebno. U tom uzrastu biti tako jak i brz, pa još uz osećaj za gol, to je ogroman potencijal. Velški Torres, poređenja radi, mi se takođe sviđa ali kod njega se jasno vidi da fizički nije baš izuzetan primerak. Pre će da izraste u Lallanu nego u Torresa.
Weenie Pooh Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 5 hours ago, porucnik vasic said: Велшки Торес? Pitaj sektaše, zapamtili su ga: Za dve glave je niži, taman koliko je i Vels manji od Španije...
ArleKino Posted April 8, 2019 Author Posted April 8, 2019 13 hours ago, copkillah said: [Weenie mod on]Isto tako su kao zapete puške čekali i Vudburn, Džerom Sinkler, Martin Keli, Entoni L Talek, Vizdom itd itd[/Weenie mod off] Kad spomenu Weenie mod, ne mogu dočekati da vidim snimak Weenieja kako pijucka šampanjac u prostorijama LFC Serbia, jede kavijar sa nepoznate ženske odjevene samo u Liverpoolov šorc i govori joj između zalogaja i gutljaja: "Kako Kloppa nije sramota da slavi titulu nakon onako sraaaaamnih predstava gdje je Salah igrao sidraša?"
MiddleClass Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 1 hour ago, ArleKino said: Kad spomenu Weenie mod, ne mogu dočekati da vidim snimak Weenieja kako pijucka šampanjac u prostorijama LFC Serbia, jede kavijar sa nepoznate ženske odjevene samo u Liverpoolov šorc i govori joj između zalogaja i gutljaja: "Kako Kloppa nije sramota da slavi titulu nakon onako sraaaaamnih predstava gdje je Salah igrao sidraša?"
Pokojni Ruxin Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 btw radi li na ovom forumu neko nešto, osim mene? poćera me radiša na 2 meseca i nigde ni slova o userevanju godine "Money doesn't always win, but Jurgen Klopp spent €500 million in the last four years," Kovac said "Even we as the Bundesliga forerunners did not do that. It's just an advantage [for them].
ubibobi Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 11 minutes ago, Pokojni Ruxin said: btw radi li na ovom forumu neko nešto, osim mene? poćera me radiša na 2 meseca i nigde ni slova o userevanju godine "Money doesn't always win, but Jurgen Klopp spent €500 million in the last four years," Kovac said "Even we as the Bundesliga forerunners did not do that. It's just an advantage [for them]. Ajd na fantasy,da osvojiš simultano sa Šitijem gde bi ti bio kraj
Jean-Luc Picard Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Gle Ruxin jebote... Ruxo, kako komentarišeš penal na utakmici City-WHU ?
Weenie Pooh Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 9 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Ruxo, kako komentarišeš penal na utakmici City-WHU? "Rahim Sterling, Rodžers Rodžers, Sterling Rodžers Rahim, Rahim Rodžers Sterling Rahim Brendan Sterling. Pep."
Weenie Pooh Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: "Even we as the Bundesliga forerunners did not do that. It's just an advantage [for them]. Nije mu Klopp kriv što u Bundesu ima para koliko u Championshipu.
Pokojni Ruxin Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 (edited) 19 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Gle Ruxin jebote... Ruxo, kako komentarišeš penal na utakmici City-WHU ? Nisam video Edit - šta tačno zameraš tom penalu? Edited April 8, 2019 by Pokojni Ruxin
189- Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 verovatno nasa najjaca postava. mada postoji debata za napadaca i za christiensena umesto luiza. uvek mrzim utakmice protiv west hama, stalno igraju protiv nas kao da sudbina planete ovisi o njihovom performansu.
Recommended Posts